Hudzik Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Witam , orientuje się Ktoś z forum , jaki to model nortona i jak sprawuje się na wodzie?. Mogę zakupić ją za 700zł , z przeznaczeniem na cumowanie cały rok nad zbiornikiem.Jaki komfort spinningu w jedną , ewentualnie 2 osoby?.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Posiadałem kiedyś norton 1 220, na Turawie PZW w wypożyczalni także ma Nortony, nie są to stabilne jednostki. Jak chcesz się latem pobawić na niewielkim jeziorku to ok ale na zaporówkę jesienią nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Posiadałem kiedyś norton 1 220, na Turawie PZW w wypożyczalni także ma Nortony, nie są to stabilne jednostki. Jak chcesz się latem pobawić na niewielkim jeziorku to ok ale na zaporówkę jesienią nie polecam...Potwierdzam. Nie łowiłem chyba z bardziej wywrotnej łódki niż Norton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hudzik
Witam , orientuje się Ktoś z forum , jaki to model nortona i jak sprawuje się na wodzie?. Mogę zakupić ją za 700zł , z przeznaczeniem na cumowanie cały rok nad zbiornikiem.Jaki komfort spinningu w jedną , ewentualnie 2 osoby?.Dzięki.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi