patu Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam. Może któryś z kolegów zna lub posiada w/w maszynkę. Czekam na przesyłkę z 3000 FB (SR). Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Pozdrawiam . Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ...i jeszcze jedno pytanko..czym róznią się wersje na Europę od tych na USA i Japonię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 to swietne kolowrotki, wersje usa i euro sa takie same, a wersja japonska jest po prostu jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witaj. Jak bym miał oceniac Stelle zawsze mam mieszane uczucia, z jednej strony jest to bradzo nowoczesna' konstrukcja z drugiej znam przypadki nie zadowolenia użytkowników wynikajacego z awaryjności (choc faktem ,ze tylko wersje kupowane w Europie mialy awarie, może to przypadek moze nie)...Model który kupiłeś jak się domyslam ściągasz z USA?Byc może trafisz na krecioły importowane z japonii jeżeli kupowałeś na Ebay..Sami sprzedawcy z USa niektórz piszą np? SR wersja modelu Japońska ... W ostatnim czasie z kolowrtoków którymi krecilłem największe wrażenie zrobiła na mnie nowa Stella odsłona 2007 (narazie dostępna tylko w Japonii i to w mocno ograniczonych ilościach), jest kosmicznie dopracowana i choc jestem ortodoksyjnym fanem Daiwy to mam cały czas chęc na ten kręcioł i niewiem czy jednak go nie zakupię w najbliższym czasie (cho moze poczekam jak spadną lekko ceny w kraju kwitnącej wiśni ) co przy takim ssaniu na tamtym rynku tego modelu może dośc długo potrwac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Znałem jednego snoba co sobie kupił ten „super” kołowrotek aby nim szpanować u nas na wsi Przekręcił nim parę razy i coś zaczęło całkiem głośno stukać co obrót kosza. Ot, całe Shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Nigdy wiecej Shimano, starsze konstrukcje sprzed 10 lat jak najbardziej...od dzisiejszych jak najdalej.Moze po prostu, i tu dygresja w strone calej oferty kolowrotkowej...gdyby to bylo mniej kosmiczne a po prostu dobre i trwale to byloby wieksze zadowolenie z uzytkowania... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Moze po prostu, i tu dygresja w strone calej oferty kolowrotkowej...gdyby to bylo mniej kosmiczne a po prostu dobre i trwale to byloby wieksze zadowolenie z uzytkowania...To sie tyczy doslownie WSZYSTKIEGO. Przemyslowi nie zalezy na produkowaniu dóbr trwalego uzytku sensu stricto, a na zwiekszeniu rotacji, czyli sprzedaży. Stad np. taki drogi serwis pogwarancyjny - wyrzuc i kup nowe.Nawet z zegarkiem musze grzac do serwisu - dobrze ze jeszcze gwarancja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi