Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ma ktoś wujka z kasą??? http://www.ebay.com/itm/Charlton-Titanium-Model-8500-1-2-Fly-Reel-/251171796587?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7b01766b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Andrzeju i to dobrze kasiastego wujka :lol: .Toż to sziok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Miałem kiedyś w łapie podstawowy model - trudno tą chwile zapomnieć, cacuszko.I o dziwo był dostępny u Pana Wilka za jedynek sześć tysi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Aktualna produkcja dla zainteresowanych - http://www.makoreels.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Przegapiłem aukcję za 55,000$, to może nawet ten bym kupił, bo tanio. Niestety zawsze biorę dubla jako zapas a ten jest tylko jeden więc odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ja bym wolał wujka zatrudnionego w jednej z fabryk w chinach, co by mi zrobił kilka kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A tak na poważnie - chciało by się mieć ten najmniejszy seryjny model. I tutaj cena wysoka, nie wspomnę o dostępności. Kiedyś, ktoś wystawiał na allegro. Od momentu wystawienia było chwila i posprzątane. Cena okazyjna chyba "pięć koła"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 czemu to takie drogie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Chyba szybciej bym się zrecydował zamówić takie cudo u znajomego jubilera. Myślę że starczyłoby na diamentowe łożyska , okładziny chamulca zamówiłbym z kości mamuta i koniecznie uchwyty z macicy perłowej. Za resztę kaski zamówiłbym ochronę ( zawsze gdy idę na ryby. Rozsądną alternatywą byłoby też zamówić podobny kołowrotek w laboratoriach NASA. Mogliby go wykonać z kobaltu i wolframu a hamulec z fuleronu. Złoty plater dodaliby pewnie gratis. Tylko do jakiej wędki to przypiąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jest zapotrzebowanie jest i towar. Wiadomo, cena fanaberia - seryjny jednak chciałbym mieć a i kij by się znalazł...A jak myślicie kto kupuje takie zabawki i to w Polsce... http://www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_charge_acanto_p4860.xml?cat=450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gwarancja: 25 lat!Za taką kasę to powinna być do 5 pokolenia włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi