Night_Walker Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Cześć,Koledze trachnął dolny skład od CD XLS 305cm do 32g.Wydaje mi się, że oznaczenie modelu to BLRXLS2120MHW tych blankach lubiły o ile pamiętam strzelać górne składy. Moze ktoś kojarzy osobę, której poległ szczyt i został niepotrzebny dolnik? Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Zapytaj w FC może coś podpowiedzą, również Psułek miał części tych blanków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Moim zdaniem sa jeszcze dwie mozliwosci - pierwsza to Pawel @psulek, pamietam ze mial jakies dolniki z CD- druga pewna i sprawdzona to Krzysiek Zielinski. Pewnie trzeba bedzie chwilke zaczekac ale jak Krzysiek podejmie sie tego to bedziesz zadowolony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Ja niestety nie mam. Miałem tylko szczytówkę. Szkoda kija, fajne były. Jakby ktoś miał 2.6 7-28 to jestem zainteresowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi