PatLove Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Panowie trafiła się do kupna łódka z takim oto silnikiem-Maritim Power 15 KM, 4-sów. Podobno silnik robiony na licencji Yamahy dla krajów skandynawskich. Wie może ktoś coś na temat tej marki/silników bo informacji jak na lekarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 z licencją to może być różnie, obstawiam klony yamahy a'la storm, capral, seaking, parsun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatLove Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) Nie mam pojęcia, informacji jakichkolwiek brak. Wiem jedynie tyle, ze silnik jest 2015 roku i nie był nigdy pływany. Infoo licencji Yamahy jest od człowieka, który sprzedaje go razem łódką. Edytowane 24 Lipca 2023 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatLove Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Tak, czy inaczej, jest sens się w to pchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 (edytowane) Spotkałem się w szwecji z tymi silnikami i tak jak kolega pisze że to chyba klon a,la yamaha Edytowane 25 Lipca 2023 przez rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Jak sam silnik wychodzi Ci za 1000 zl.to bierz jak za 15000 zl to nie. Ciezko decydować nie znajac warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatLove Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) 1000 zł nie ale również i nie 15k.Szwedzka, dwupłaszczowa łódka z laminatu 4,8x1,8m w stanie dobrym, wspomniany silnik 15hp z wózkiem, linią paliwową, aku i do tego jakieś rzeczy typu kotwica, liny, wiosła. Całość za 13k pln. Generalnie nie wiem czy ten silnik nie będzie trochę za mały do takiej jednostki o wadze 200kg. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatLove Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Sprawa rozwiązana: Maritim=Storm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PatLove
Panowie trafiła się do kupna łódka z takim oto silnikiem-Maritim Power 15 KM, 4-sów. Podobno silnik robiony na licencji Yamahy dla krajów skandynawskich.
Wie może ktoś coś na temat tej marki/silników bo informacji jak na lekarstwo?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi