Xavi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Strach podbierać rybę jak w pobliżu ręki są Ownery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Strach podbierać rybę jak w pobliżu ręki są Ownery Z Tobą Xavi to nie strach - tylko pamiętaj o zapasie skalpeli. Xavi=chirurg. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Remek, na nastepną wyprawę będę miał profesjonalna apteczkę chirurga i książkę Anatomia w pigułce co by wiedzieć jak poprowadzić cięcie Skalpel się przydaje, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Remek, na nastepną wyprawę będę miał profesjonalna apteczkę chirurga i książkę Anatomia w pigułce co by wiedzieć jak poprowadzić cięcie Skalpel się przydaje, nie ma co Ano tak chirurgu! No i przydaje się coś jeszcze - Twoje wirówki - masz rok na wykonanie większego zapasu - inaczej ... pływasz PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Remek, mnie nie ciagnie do wody w odróżnieniu od Ciebie A wirówki? coś się ukręci zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 @Standerus, jesli utrata szaty nie ma wplywu na skutecznosc przynety, to chyba problem nie istnieje. Chyba ze jestes esteta i obdrapance wywieraja w tobie negatywne odczucia. Ponizej prezentuje mojego killera. Zaprzestane go uzywac w momencie odsloniecia kręgoslupa i bede trzymal jako bezcenny eksponat <_< A tak na powaznie, czy zastanawialiscie sie kiedys, ze te miale plamy moga imitowac plesniawke na chorej rybce. Ciekawe czy to moze miec wplyw na zwiekszenie bran w czystej wodzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 A tak na powaznie, czy zastanawialiscie sie kiedys, ze te miale plamy moga imitowac plesniawke na chorej rybce. Ciekawe czy to moze miec wplyw na zwiekszenie bran w czystej wodzie. Masz moje uznanie za pomysłowośc Bardzo ciekawa teoria z tą pleśniawką.Będę musiał na to zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Remek, mnie nie ciagnie do wody w odróżnieniu od Ciebie :Najpierw instrukcja Remka jak zachować bezpieczeństwo kiedy pływa się na szkierach Potem coś o Wodniku Szuwarku Teraz ten pociąg do wody To nie może być przypadek Z coraz większą niecierpliwością czekam na relację z Syrsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 @Luko, ...Zaprzestane go uzywac w momencie odsloniecia kręgoslupa i bede trzymal jako bezcenny eksponat... - ja też zawsze tak mówię, ale najczęściej kończy się to przedwczesnym zerwaniem takiej przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 @Luko, ...Zaprzestane go uzywac w momencie odsloniecia kręgoslupa i bede trzymal jako bezcenny eksponat... - ja też zawsze tak mówię, ale najczęściej kończy się to przedwczesnym zerwaniem takiej przynęty @rognis, doloze wszelkich staran, zeby go nie stracic, moze uda mi sie zaprezentowac mojego weterana na koniec sezonu, ciekawe jak bedzie wtedy wygladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 @Pepe - wielka radość słyszeć że już nie długo będzie bardziej wytrzymały lakier, znowu będą zakupy...@Lukomat - też nad pleśniawką/ efektem po wcześniejszym ataku ryby i obraniu ze skóry - tworzy się wtedy biała plama - i szczerze móiąc ciężko powiedzieć jak to jest - przynęta już sprawdzona że robi więc łowię na nią częściej, ciężko powiedzieć jak inne bo w tym momencie w wodzie nie pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi