Skocz do zawartości

Lakier na Fatso

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Remek, na nastepną wyprawę będę miał profesjonalna apteczkę chirurga i książkę Anatomia w pigułce co by wiedzieć jak poprowadzić cięcie :D

Skalpel się przydaje, nie ma co :D

Ano tak chirurgu! No i przydaje się coś jeszcze - Twoje wirówki - masz rok na wykonanie większego zapasu - inaczej ... pływasz :D

Pozdrawiam

Remek

@Standerus, jesli utrata szaty nie ma wplywu na skutecznosc przynety, to chyba problem nie istnieje. Chyba ze jestes esteta i obdrapance wywieraja w tobie negatywne odczucia. Ponizej prezentuje mojego killera. Zaprzestane go uzywac w momencie odsloniecia kręgoslupa i bede trzymal jako bezcenny eksponat <_<

A tak na powaznie, czy zastanawialiscie sie kiedys, ze te miale plamy moga imitowac plesniawke na chorej rybce. Ciekawe czy to moze miec wplyw na zwiekszenie bran w czystej wodzie.

Pozdrawiam

post-128-1348913452,1111_thumb.jpg

post-128-1348913452,2264_thumb.jpg

A tak na powaznie, czy zastanawialiscie sie kiedys, ze te miale plamy moga imitowac plesniawke na chorej rybce. Ciekawe czy to moze miec wplyw na zwiekszenie bran w czystej wodzie.

Masz moje uznanie za pomysłowośc :D

Bardzo ciekawa teoria z tą pleśniawką.

Będę musiał na to zwrócić uwagę.

Remek, mnie nie ciagnie do wody w odróżnieniu od Ciebie :

Najpierw instrukcja Remka jak zachować bezpieczeństwo kiedy pływa się na szkierach :huh: Potem coś o Wodniku Szuwarku :huh: Teraz ten pociąg do wody :huh: To nie może być przypadek :unsure: Z coraz większą niecierpliwością czekam na relację z Syrsan :mellow:

@Luko,

...Zaprzestane go uzywac w momencie odsloniecia kręgoslupa i bede trzymal jako bezcenny eksponat...

- ja też zawsze tak mówię, ale najczęściej kończy się to przedwczesnym zerwaniem takiej przynęty :lol: :lol:

@rognis, doloze wszelkich staran, zeby go nie stracic, moze uda mi sie zaprezentowac mojego weterana na koniec sezonu, ciekawe jak bedzie wtedy wygladal :huh:

@Pepe - wielka radość słyszeć że już nie długo będzie bardziej wytrzymały lakier, znowu będą zakupy...

@Lukomat - też nad pleśniawką/ efektem po wcześniejszym ataku ryby i obraniu ze skóry - tworzy się wtedy biała plama - i szczerze móiąc ciężko powiedzieć jak to jest - przynęta już sprawdzona że robi więc łowię na nią częściej, ciężko powiedzieć jak inne bo w tym momencie w wodzie nie pływają :mellow: