Piotr Michna Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Hej,Łowił ktoś tam ostatnio?Przymierzam się do okoni i szukam miejscówek.Na ten moment łowię z brzegu, choć mam i wodery i pływadełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Ja byłem w kwietniu za jaziem. Bez dotkniecia. A złapałeś tam już okonia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Michna Opublikowano 28 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Nigdy tam nie łowiłem i chciałem spróbować. Korci mnie zwłaszcza ujście do Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Ujscie wygląda grubo. Ale nie zlapalem tam nigdy nic na kilku wypadach . Lepiej jedz pod sluze wyżej w Borku. Tam ponoć okoń i ladny szczupak się może trafic. Ryby maja tendencje płynąć w górę pod przeszkody. Sprawdź tam. To ujscie jest jakieś dziwne. Śmierdzi tam sandaczem i boleniem ale jakoś nie widziałem tam nigdy jakiś spektakularnych akcji. Ale teraz jest ciepło a ja byłem na jesień. Więc sprawdź i ta tame i ujscie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Michna Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Dzięki Tommy! Spróbuję i jak coś się uda przechytrzyć dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 No i co ? Byleś pod ta elektrownia wodna w Borku Szlacheckim za tym okoniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Panowie, są oksy na Kanale. Może nie za duże, ale są. W 3 h (rozbitych na 2 krótkie wypady) złowiłem 5 sztuk w rozmiarze 20-27 cm. Gratulujemy ryb.Przed wstawieniem zdjęć zapoznaj się z regulaminem ich publikacji na JB (okoń 30cm minimum):http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi