Kuba Standera Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 HejByło o tym, sam pytałem, jednak w wersji multikowej. Tym razem wersja pod zwykła korbę.Szukam kija 9', ok 20lb, w realu obsługującego 10-35g. Czyli 35g można bez sekundy zastanowienia pizgnąć z całej siły po horyzont.Szukam czegoś w miarę taniego, w miarę nie ogórzastego, gotowca bez zabawy w rodbuilding. wskazane by nie był z gównolitu lub masy papierowej.Jakieś sugestie?Wstępnie na oku mam:-okuma black rock 2,7 10-35-savage gear salt 2,7 10-42Coś komuś do glowy przychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 uzywka - wlid river / avid 2oz / 25lb (jak dobrze pamietam) choc ze wzgledu na koszta to raczej wild river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Mifas, te 25lb mnie przeraża....Nie będzie to kij do głuszenia trzody chlewnej?Chciałbym uniknąć kija 20-60g, cięzkiego itd...St Croix baardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 wegiel SCII bedzie ok. Podstawowy modul wegla typu IM6 jest na prawde zacnym materialem. Jesli dobrze pamietam to CHYBA GuZu ma takie cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Miałem wildrivera 12 lb i był dosć mocny, Peresadziak miał chyba 8'6" 25lb i to był kij raczej szczupakowy niż na morze.20lb robią?scII jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Stara szkocka daiwa samurai 270cm do 40g, czasem można dorwać tanio na allegro/ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Żeby znowu nie było "a nie mówiłem" ... ;-) Tylko Blue Rapid 20 lb 270 do 35g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Tpe dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Nie wiem czy nie pójdę tą drogą. Tpe wie co pisze Wiela taki kijaszek może kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Żeby znowu nie było "a nie mówiłem" ... ;-) Tylko Blue Rapid 20 lb 270 do 35g.Potwierdzam zdanie TEPE - CD BLU RAPID 10-35gr 2,75-3,05m. Da radę wszystkiemu. Zajrzyj na ALL teraz albo tu http://jerkbait.pl/topic/17175-sprzedam-composite-developments-xls-305-cm-8-32-gr-od-x-rods/. Edytowane 25 Października 2012 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi