Xenon1989 Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Hej,Na serwisie FishingNews.pl opublikowano wczoraj kalendarz brań, z tym, że w dość nietypowy sposób. Zawsze traktowałem to z przymrużeniem oka, ale tutaj, porównując z pogodą, ciśnieniem i innymi czynnikami, wyglada to całkiem niezle i prawdopodobnie. Z tego co piszą, jest stworzony w oparciu o algorytmy i uwzględnia spadki / wzrosty ciśnienia, czy temperatury - generalnie wszelkie zmiany.https://fishingnews.pl/tygodniowy-kalendarz-bran-sierpien-2023-z-podzialem-na-najwieksze-miasta-polski-28-07-04-08/ W sumie to pomocne to jest… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Pomocne na łowiskach, gdzie jeszcze zostały jakieś sensowne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 A jak taki kalendarz na się do braku aktywności ryb na jednym łowisku a na drugim (tuż obok) aktywności normalnej?Umiarkowanie wierzę w takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon1989 Opublikowano 29 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Oczywiście, co łowisko to zagadka ale jednak pogoda ma duży wpływ, dlatego szczegółowe podejście do tematu wydaje się bardziej racjonalne. Do tej pory kalendarze bran były robione w oparciu… No właśnie o co? Na cały miesiąc nie da się przewidzieć warunków atmosferycznych. Tutaj porównując z faktycznym stanem pogody wydaje się to całkiem pomocne. Niemniej to jedynie moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Moja żona kiedyś używała kalendarza, tak się sprawdził że do dzisiaj śnią mi się po nocach obsrane pieluchy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi