Michumm Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Możeby tak, wstawić opcje że do arta można dołaczyć kom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Michumm, już napisałem gdzieś między wierszami, że nie będzie takiej możliwości. Tak zadecydowałem i tego chciałbym się trzymać. Strona jest tylko do odczytu, a na forum można rozwinąć dyskusję - po to zostało stworzone. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 @Remekpopieram. Rowniez moim zdaniem komentowanie artykulow to jest niebezpieczna opcja. Rezeczywiscie lepiej pozostawic ogolne forum do tych celow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waci Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 I tak trzymać. Ktoś chce komentować czy dyskutować to na forum.Unika się w ten sposób komentarzy ni z gruszki ni z pietruszki od różnego rodzaju gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja także popieram @Remka.Komentarze pod artykułami mogą tylko popsuć ich zawartość.Forum jest po to aby komentować i rozmawiać na wszelkie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Pomysł dobry, a nawet bardzo tylko można by zrobić pod artykułem bezpośredni link do postu na forum gdzie można by takowy komentarz umieścić. W ten sposób nie trzeba by później szukać w otchłani forum odpowiedniego postu i unikniemy powielania wątków dotyczących jednego artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Spoko, spoko panowe, jeśli tak to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Remku Szanowny Przyjacielu , mysle ze tu u gory na tej niebieskiej czolowce pod napisem -jerkbait- powinno tez pisac catch ,foto ,relase taka sama trzcionka jak spining,casting, jerking ...te haselka sa wazne dla tych co wchodza z calego swiata ...i dla nas tez . Co o tym myslisz stary kocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 @Jurku Bardzo dobry i praktyczny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Jurku, pomysł dobry tylko technicznie trudne do wykonania. Ten napis byłby stanowczo zbyt długi. Dlatego m.in. zrezygnowałem z napisu trolling. Dodatkowo myślę, że w bannerze powinno być to o czym jest portal. A to portal o spinningu, castingu i jerkingu nie zaś strikte o C&R (to temat poboczny). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Pomysł mi się podoba ale podzielam obawy Remka. Boję się, że po takim zabiegu banner będzie zbyt ućkany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgadzam sie z Remkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ha !!! Pozeracze Ryb Nie poddam sie bez walki ...wystarcza tylko dwie litery... C-R caly wedkarski Swiat na Was patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Również zgadzam się z Remkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja również uważam że tą puste należałoby wypełnić(pomysł Jurka C&R) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Widze 51 gosci na forum , kiedys trafilem ze bylo 107 , no niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 no pieknie dzis jest 114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 @jerry a dzisiaj bylo 129, pozniej 132 gosci , co swiadczy pewnie o tym ze stronka jest coraz bardziej popularna Przynety rzucone to i rybki przyplywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Dzis rano [ u mnie jest wieczor] weszlo 179 czytaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Sorry ze sie podniecam ...jest 202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jureczku, trochę Ciebie uspokoję. Rzeczywiście czyta nas bardzo dużo osób ale to, że na liście pojawia się niekiedy kilkaset użytkowników to oznacza, że prawdopodobnie na stronkę wszedł jakiś robot indeksujący - np. taki z googl'a. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michumm
Możeby tak, wstawić opcje że do arta można dołaczyć kom?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi