Jeziorm 1 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 hehehehe, rozbrajasz mnie kolego tak kolego kradziesz jest normalna - czytania ze zrozumieniem pouczyć sie troche a nie grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 panowie na co zszedł ten temat?? Qrwa jak niektórzy lubia się pokłocić.... żony was w domu biją i niedopuszczają do głosu a tu się wyżywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 jesli maiłbym pewnośc ze przeróbka na piraty mojego ps-a nie zaszkodzi to zrobiłbym to bo cena za nową gre 250 zł to skandal, dla mnie gry są za drogie i normalne jest że każdy kombinuje jak je zdobyć taniej.... A jak niby rozumieć powyższe wypowiedzi? Gra za droga -> kombinuję jak ją "zdobyć taniej" -> przerabiam "na piraty" -> gram w darmowe gierki. Coś pominąłem? Czy może korzystanie z pirackiego oprogramowania nie jest kradzieżą, wg Ciebie? Bo to, że jest to "normalne", również wg Ciebie, widać jak na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Przeróbka PS3 graniczy z absurdem,x-boxa też.Pomijając temat że pirat=kradzież.Tracą mocno na żywotności.Po za tym nie pograsz online na takiej kopii,chyba że lubisz ryzyko.Coś takiego kończy się banem na Playstation Network i zablokowaniem konta użytkownika a wyczają Cię momentalnie.Często konsekwencję są poważniejsze.Fakt gry są drogie a zwłaszcza te naprawdę dobre.Wypożyczać nie wolno chyba że ma się kopię firmowe do tego przeznaczone.Wymieniać wolno i tak nie zapeszam ale jestem w trakcie mocnej przymiarki do tego biznesu[siku].Była przymiarka do drogerii ale ja chyba za ladę tam bym nie pasował hehe.No ale dość już na tym.Też miałem dylemat-cholera....co lesze X pudło czy PS3 teraz mam dwie i tą i tą.Problem rozwiązany i właśnie takich decyzji i prostego podejśćia do spraw życzę dziś wszystkim,wszystkim bez wyjątku.Luz Panowie LoV & PiS. Edytowane 6 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) do tivi podpięty plejak a na d tivi gablotka z kolowrotkami taka konfiguracja sprawia radość miałem okazję grać na X wolę jednak ps Edytowane 16 Listopada 2012 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Aj, widzę, że w SingStara napinamy, co? Ja też lubię, szczególnie po kilku browarach chociaż poziom trudności wtedy drastycznie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Tez Ci niewiele nie poradze, ale sadze ze faktycznie najlepszym rozwiazeniem bedzie ze sprawdzisz ktore gry Cie najbardziej interesuja i na ktora konsole jest ich wiecej. Co z tego ze bedziesz mial "lepsza" konsole Z jak gra w ktora chcesz grac bedzie na konsole Y. Ja posiadam xboxa 360 i jestem bardzo zadowolony. Tak jak pisali koledzy, w piraty z roznych powodow nie ma sie co zabawiac. Jezeli Ci na tym zalezy bo Cie nie stac na gry (lub nie chcesz wydawac pieniedzy na nie) to polecam komputer Roznice miedzy konsolami: Xbox Live (granie online) jest platny, Playstation Network jest za darmo. PS3 ma czytnik blue ray. Xbox jest tansza konsola i moim zdaniem z wieksza i lepsza biblioteka gier. Xbox ma wiekszego (lepszego?!) controllera. Ktora bys nie wybral, bedziesz bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi