Skocz do zawartości

Plejak 3 czy XBOX 360

gorgol

Rekomendowane odpowiedzi

jesli maiłbym pewnośc ze przeróbka na piraty mojego ps-a nie zaszkodzi to zrobiłbym to bo cena za nową gre 250 zł to skandal,

dla mnie gry są za drogie i normalne jest że każdy kombinuje jak je zdobyć taniej....

A jak niby rozumieć powyższe wypowiedzi? Gra za droga -> kombinuję jak ją "zdobyć taniej" -> przerabiam "na piraty" -> gram w darmowe gierki. Coś pominąłem? Czy może korzystanie z pirackiego oprogramowania nie jest kradzieżą, wg Ciebie? Bo to, że jest to "normalne", również wg Ciebie, widać jak na dłoni.

Przeróbka PS3 graniczy z absurdem,x-boxa też.Pomijając temat że pirat=kradzież.Tracą mocno na żywotności.Po za tym nie pograsz online na takiej kopii,chyba że lubisz ryzyko.Coś takiego kończy się banem na Playstation Network i zablokowaniem konta użytkownika a wyczają Cię momentalnie.Często konsekwencję są poważniejsze.Fakt gry są drogie a zwłaszcza te naprawdę dobre.Wypożyczać nie wolno chyba że ma się kopię firmowe do tego przeznaczone.Wymieniać wolno i tak nie zapeszam ale jestem w trakcie mocnej przymiarki do tego biznesu[siku].Była przymiarka do drogerii ale ja chyba za ladę tam bym nie pasował hehe.No ale dość już na tym.Też miałem dylemat-cholera....co lesze X pudło czy PS3 teraz mam dwie i tą i tą.Problem rozwiązany i właśnie takich decyzji i prostego podejśćia do spraw życzę dziś wszystkim,wszystkim bez wyjątku.Luz Panowie LoV & PiS.

Edytowane przez Tomy

• 2 tygodnie później...

Tez Ci niewiele nie poradze, ale sadze ze faktycznie najlepszym rozwiazeniem bedzie ze sprawdzisz ktore gry Cie najbardziej interesuja i na ktora konsole jest ich wiecej. Co z tego ze bedziesz mial "lepsza" konsole Z jak gra w ktora chcesz grac bedzie na konsole Y. Ja posiadam xboxa 360 i jestem bardzo zadowolony. Tak jak pisali koledzy, w piraty z roznych powodow nie ma sie co zabawiac. Jezeli Ci na tym zalezy bo Cie nie stac na gry (lub nie chcesz wydawac pieniedzy na nie) to polecam komputer :)

Roznice miedzy konsolami:

Xbox Live (granie online) jest platny, Playstation Network jest za darmo.

PS3 ma czytnik blue ray.

Xbox jest tansza konsola i moim zdaniem z wieksza i lepsza biblioteka gier.

Xbox ma wiekszego (lepszego?!) controllera.

Ktora bys nie wybral, bedziesz bardzo zadowolony ;)