rafaelo1996 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Nie zawsze sie zaczyna od wiekszych na paczatek takie 60 Cm Starcza juz frajda jest ;d Edytowane 25 Października 2012 przez rafaelo1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Wkurza mnie takie gadanie...Tomek , poczekaj.Jak kolega straci kilka ładnych rybek przez za cieńką żyłkę to zmieni zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Rafeaeloo , a czy ryba wie kto trzyma wędkę i prowadzi wabik ? Jak wobler przepłynie koło bolka 85 cm i boluś uderzy to nie ma zmiłuj.Trzeba z nim walczyć , nie można nastawiać się na ryby max ileś tam cm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No wiadomo to roznie nad woda bywa sum na boleniowke potrafi uderzyc na żyłce 0.18 i tez hol jest ekstremalny A co taki bolen 80 Cm Wklejanke taka z 3-18 g polamal by ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 To jest tak: stoisz i patrzysz w którym kierunku płynie duży boleń, a on płynie bardzo szybko i daleko, nie masz żadnej kontroli. Twój dobrze wyregulowany hamulec nie ma żadnego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jak nie ma Napewno ma jak sie Dokreci na maska to Porwie a jak dokreci sie zeby ciezko zylke sie wyciagalo to sie go zmeczy wkoncu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ja ci proponuje tego hd trout, naprawde fajny kumpel nim lapie wszystko, bo twierdzi ze pier*** nie bedzie wydawal kasy na wedki a pozniej sie zastanawial na ktora lapać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Wędki nie połamie, bo masz do diaska wyregulowany hamulec, jak dokręcisz żyłka pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Rafeallo , ja Ci radze ... kup sobie tą wędkę. Jedź nad wodę i złów trochę ładnych rybek a jak już zdobędziesz jako takie doświadczenie to się wymądrzaj na forum...gdzie czytają to inni Znalazł się spec od regulowania hamulców , holi itp.. taki spec co szuka wędki na ryby o których się tak wypowiada. Sory za bezpośredniość , taki już jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 panowie odbiegamy od tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A co do patyka ...zobacz jeszcze na cross maxxa do 25g.Ja mam takiego do 30g i od biedy obleciałem nim jazie / klenia i bolki. Docelowo miał być pod szczupaki i bolenia z racji swojego cw i akcji ( typowy parabolik ) ale wyszło jak wyszło i na kleniach też się sprawdził Sandałka też oblecisz , ale będzie sporo spadów z racji parabolicznej akcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ale Ja napisalem w tytule o wedce do 160 Zl a podaja po 200 ;/ jeszcze specjalnie napisalem 160 Max . WIem najlepiej pojade do krokodyla spytam ich Poprosze zeby cos doradzili Wezme w ręke zoabczymy jak lezy jak nic nie znajde to do fishing 24 pojade i tak samo zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A chcieliśmy Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 @rafaelo1996, mam serdeczną prośbę. Spróbuj pisać po polsku, momentami mam poważny problem ze zrozumieniem Twoich wypowiedzi. Wiem, że to OT, ale poczytaj kolegów, którzy starają się pomóc. Litości. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) @rafaelo1996 ale Ty już kilkakrotnie o to pytałeś http://jerkbait.pl/t...-wybraniu-kija/ http://jerkbait.pl/t...ojazie-cw-3-18/ I od tamtej pory nic w tym przedziale cenowym się nie zmieniło. Edytowane 26 Października 2012 przez jbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wychodzi na to, że odpowiadanie i radzenie w tym wypadku nie ma jakiegokolwiek sensu... Ja odpuszczam - powodzenia w poszukiwaniach, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 młody jest, wybaczcie mu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Tu nie chodzi o to że jest młody tylko chłopak nie wyciąga wniosków nie analizuje tego co mu inni doradzają, chce na tacy gotowe rozwiązania a takich w wędkarstwie spiningowym oczywiście nie ma, kilkanaście propozycji tutaj padło kilkadziesiąt postów napisano a jego wniosek to pójdę do sklepu a tam mi doradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Hej rozgladnij sie za daiwa exceler 2.7 3-18 jak dobrze poszukasz to za 160 znajdziesz (mi kiedys w sklepie w tej cenie oferowano) badz cormoran black bull 2-15g chyba i 2.7 cos kolo 150-180 zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 http://jerkbait.pl/topic/18148-dragon-millenium-hd-super-fast-270-5-25-gr/#entry1163833 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 5-25 extra fast na klenia to troche groznie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dziekuje za rady bede rozwazal za propozycja Pana Poppera I Grunwalda Dzieki Chlopaki Teraz pozostaje pojsc do sklepu i pomacac kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi