mleko_1 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam. Wkrótce zakupie nowy kij. Perseus do 25 gram od @Wizarda.Obecnie mam Daiwe 100L Tournament Procaster ale chce zmienic Multiplikator na bardziej wyrafinowany.Mam na oku: Shimano Citica 201 DShimano Citica 200 D Shimano Curado 200 D HSVShimano Scorpion 1001 Daiwa RojoDaiwa VientoDaiwa Procaster 100HL Ryobi Ixorne Okuma VS Baitcaster Tica Sculptor 101 H Abu Garcia Revo SAbu Garcia Revo SXAbu Garcia Revo RSX Chcę łowic przedewszystkim na jeziorach Szczupaki.Przynety- Slider 7 cm Floating i inne nie przekraczajce wagi 25 gram.Jaki Multi wybrac- tylko interesuja mnie niskoprofilowe... Prosze o podanie wedlug Was najlepszych pozycji. Dziekuje za pomoc mleko_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Mój typ to Abu Revo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 jak chcesz lowic na slidera 7F/S to lepiej zmień kij a nie multik. Procaster 100L do sliderów wystarczy w zupełnosci. Z zaproponowanego zestawu obstawiłabym scorpiona 1001. Pozwoli ci łowić także na mniejsze okoniowe wabiki.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 CURADO 101D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 szukasz tego co ja zobczymy kto pierwszy znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Mój typ to Bass Pro Shops Extreme 10 SL Zapraszam na priv Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Napewno Warciak kupi szybciej bo ja dopiero kupie sobie okolo w lipcu Warciak jak chcesz to Ci sprzedam Daiwa 100L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Zwracam uwagę że cześć podanych prze Ciebie kołowrotków jest na prawą rękę - revo R, curado 200 itdJa teraz do łowienia na małe slidery - 10 używam curado 101 - fajna maszynka, polecam, nawet będę ją wkrótce sprzedawał ze względu na przywoływanie diabła (mefista) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menago Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam a ja łowie sliderem 10 F i S a czasem nawet podłacze JACKA F to jaki multiplikator do tych rybek polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 http://jerkbait.pl/?p=132 you are welcome !! JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam a ja łowie sliderem 10 F i S a czasem nawet podłacze JACKA F to jaki multiplikator do tych rybek polecacie ? Generalnie Wasz problem Panowie polega na tym, że możecie kupić prawie każdy model. Trudno powiedzieć, który jest lepszy, a który gorszy - to często sprawa indywidualnych upodobań i zasobności kieszeni. Na początek wiele osób zaczyna od ABU C3/C4. W tym roku doszedł niski profil z ABU Revo (wybór zależy od tego ile chcemy wydać - wszystkie nadają się do jerkowania). Jest wiele świetnych konstrukcji Shimano np. idealny do jerkowania wydaje się Curado 200/201 itd. itd. Stawiane przez Was pytania są zbyt ogólne bo dla mnie kluczem są takie sprawy jak:- jaka moc wędki (czyli generalnie jaką rybę będziecie poławiać i jaką metodą)- ile chcecie na to wydać Mleko_1 - weź albo scorpiona albo curado 101D (w zależności od tego co masz w zasięgu ręki)menago - Ty masz zdecydowanie łatwiejszy wybór bo takich multiplikatorów jest multum. Podaj cenę graniczną a wiele osób od razu Tobie pomoże. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi