Krzys7654 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Posiada ktoś może ten kij . Jeśli tak prosiłbym o radę jak najlepiej go wykorzystać, w tej chwili najlepiej sprawdza mi sie przy woblerach jednak nie wiem czy to jego najlepsze przeznaczenie . Proszę o pomoc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ja z nim goniłem kiedyś za kleniami i pstrągami...wobki do 6 cm, żałowałem że go sprzedałem, obrotówki do 2 też ok...na gumy nie łapałem, myśle że do tego był stworzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys7654 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Może ktoś jest zainteresowany kijem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 W jakim sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys7654 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Chce go sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 to zmień dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi