hhary1 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 A bardzo proszę,ale po moim powrocie.Jestem tak podekscytowany jak przed budową pierwszej wędki Puki nie zobaczę to nie uwierzę i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 A jaka jest cena tych przelotek do zestawu castingowego do kija 8"6'Czy są już dostępne w pracowni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 A jaka jest cena tych przelotek do zestawu castingowego do kija 8"6'Czy są już dostępne w pracowni?I ja podpinam się do tego pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Kurde, jak by te przelotki wydłużały jakieś 20% odległości, to może być rewolucja w zbrojeniu blanków Ciekawi i mnie cena tych przelotek do blanku 7' pod okonka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Najtańszy komplet kosztuje 140zł brutto, najdroższy około 240zł brutto.Przelotki są sprzedawane tylko w kompletach. Komplet zawiera Przelotkę Stripping, transition i 7 przelotek running. Można dokupić pojedyncze przelotki running, nie można dokupic osobno przelotek Stripping i transition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 A są dostępne u Ciebie?Na stronie nie mogę ich znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Mam sprzedawać nie testowany produkt? Dziś wrzucę na stronę. Po to właśnie robie testy żebym był pewny że nie wrzucę kogoś na minę. Czasem takie wynalazki sie nie sprawdzają a czasem działają dobrze. Lepiej jak ja wtopie parę kompletów na testy Jak na kilka pierwszych testów system sprawuje sie fajnie.Ograniczenia to plecionka raczej do 20lb maks. Miekka. preferowana do 15lb. Edytowane 9 Września 2013 przez robbox4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Gdyby to działało to byłby wynalazek na miarę koła! Czekam na naprawdę fachowe testy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Fuji ma to po prostu inaczej rozwiązane jako system KR.I tam to działa.To też to działa, troszeczkę inaczej i przy prostszym zbrojeniu. Dziś łowiłem w mocnym wietrze bocznym, przynętami do 35gramów, miękką plecionką 20lb. Zero splątań. Przynęty latają bardzo dobrze bez wysiłku. Jutro też będę testował, możne większe przynęty. Muszę tylko o 2 cm poprawić pierwszą przelotkę. Jak pogoda pozwoli to nagram jakiś filmik. A tu filmiki producenta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Mam sprzedawać nie testowany produkt? Dziś wrzucę na stronę. Po to właśnie robie testy żebym był pewny że nie wrzucę kogoś na minę. Czasem takie wynalazki sie nie sprawdzają a czasem działają dobrze. Lepiej jak ja wtopie parę kompletów na testy Jak na kilka pierwszych testów system sprawuje sie fajnie.Ograniczenia to plecionka raczej do 20lb maks. Miekka. preferowana do 15lb.Do dziś brak ich na stronie. Jak by były to myślę że bym sie skusił i zakupowił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Sory, parę nieprzewidzianych sytuacji i brakło czasu. Dziś postaram się wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witamtestowałeś to wreszcie na żyłce chcę uzbroić tym lekki kij na klenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 UKS "Dowód zakupu musimy otrzymać niezależnie od miejsca sprzedaży towaru lub usługi. Dotyczy to zatem nie tylko zakupów na bazarze, stoisku z pamiątkami czy w internecie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witamtestowałeś to wreszcie na żyłce chcę uzbroić tym lekki kij na klenia.Tak, testowałem,do 0,22 miekka żyłka sprawuje sie idealnie. Powyżej troche za sztywna. 0,16-0,18 bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 jaka jest różnica w wadze i wysokości pomiędzy fuji KT alconite 4,5 a ATC TidalWawe tytanowe 5wyglądają całkiem podobnie , zastanawia mnie danie ich zamiast fuji na szczyt w system KR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 8,4 mm do 6,2 mm a 5 z Kt ma 6,8mm czyli całiem różne wysokości Ale to dobry pomysł jak ktoś chce uzyć też zamiast BKBAG wszystkie Tidale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 8,4 mm do 6,2 mm a 5 z Kt ma 6,8mm czyli całiem różne wysokości Ale to dobry pomysł jak ktoś chce uzyć też zamiast BKBAG wszystkie Tidale.Kto zbroi przelotkami BKBAG , przecież to jest Choker z masywniejszą stopką bo na tej przelotce linka tworzy kąt i występują spore siły dążące do wyprostowania sznura ,ale czemu nie można wszystko, tylko widzę że poziom pracowni się nie podniósł skoro daje takie rady forumowiczom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Skoro można wszystko to się nie odzywaj. Tkwij nadal w swoim błogim przeświadczeniu o wszechwiedzy. Bóg z tobą. Amen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Blanki dotarły.Dzięki za szybką wysyłkę Robercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Bardzo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Z powodu aktualizacji oprogramowania mogą wystąpić chwilowe problemy z dostępem do zasobów sklepu lub bardzo wolne działanie strony sklepu. Przepraszamy wszystkich jednak nie zależy to od nas a od firmy która dostarcza platformę sklepową. Za to wkrótce dużo promocji na jesienne dni oraz masa nowego towaru.Obniżone też zostały ceny na pierścienie z korka i korkogumy. Wszystko po to aby każdy mógł zbudować swój wymarzony kijek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) WitamMam pytanie.Mam do przezbrojenia kijek. UL.Oryginalne przelotki to porażka jakaś,Blank będzie oskrobany i będzie miał wymienione wszystko/ Uchwyt. korek zmienie na piankę i przelotkiNo i moje pytanie . Które przelotki będą lepsze. Minima 4 czy ATC NIA tytanowe? Czy moze ATC MICROWAVE ?Kijek pod okonia pod stelkę 4000 F? Edytowane 29 Września 2013 przez MIGOTKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) To nie moja sprawa, ale jesteś pewien że te trzy rzeczy pasują do siebie? Kijek UL + Kij po Okonia + Stella 4000 F Ostatnie to chyba nie bardzo. Jak kij UL to Stella w rozmiarze 1000 / 2000 / lub 2500. Nie chcę się czepiać i tez nie mój watek, ale tak mi się w oko rzuciło. Przezbrojenie seryjnego kija, fajny pomysł. Że seryjny kij to nie musi zaraz mieć kiepski blank. Edytowane 29 Września 2013 przez Homesaver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Powiedzmy że mamy inne pojęcie UL ze względy na miejsce zamieszkania i ryby występujące Mój ultra zaczyna się od 5gram w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Powiedzmy że mamy inne pojęcie UL ze względy na miejsce zamieszkania i ryby występujące Mój ultra zaczyna się od 5gram w górę Ech Marek faktycznie, UL od 5g w górę :lol: Co to za UL od 5g w górę ja będziesz łowił żyłką to pb minimy będą ale jak plećką to może alconite w opcji tańszej.Mam MHX-a do 2- 9g uzbrojony na alconite i daje radę.Jaki to blank, bo jak powiedzmy 2,13m to faktycznie ze stelką 4000 dupiasto będzie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi