Skocz do zawartości

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

robbox4

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś źle to nie wygląda .

oczywiście ta rękojeść i uchwyt zniknie

długość 2.1

hzze.jpg

j0fc.jpg

porównanie z podobnej wielkości Minima 4 (zachowała się  z poprzedniej wędki

t4hr.jpg

Edytowane przez MIGOTKA

Microwave były by idealne akurat do tego projektu. Ale mam obawy co do kołowrotka 4000.

Trzeba by przetestować. Jeżeli linka nie będzie mocniejsza niż 10-12lb to spokojnie da rade.

Może minimalnie trzeba będzie przestawić przelotkę wejściową.

Mam pytanko odnośnie xzogi taka-g 66. Model do 80gr i 5kg - jaki zakres przynęt ogarnie? Używałbym go do połowu sandaczy na gumy i koguty.

Model 5 kg ogarnia przynęty z zakresu 10-45 gr, z tym ze koguty raczej do maks 30 gr.

Jeżeli średni zakres przynęt to około 15-25 to dobry wybór, jeżeli często pod 40 gr i więcej to raczej wersja mocniejsza 7kg

Xzogą łowię od 1ego maja, RX8mką z rezonansem łowiłem ledwie kilkanaście minut. Nie mniej jednak, pokicałem nieco po dnie i biorąc pod uwagę, że Batson był dużo słabszy i miał tubę, byłem mocno uradowany wynikiem porównania. RX8 przy Japoneczce wypadł blado. To czysto subiektywne i z uwagi na poświęcony Batsonowi czas, zapewne nie w pełni miarodajne, jednak... ;)

Witam.

Kiedy w BRC będą fizycznie dostępne blanki Batson Revelation? Informacje o spodziewanej dostawie widnieją na stronie od miesiąca.

Dzięki za odpowiedź.

Fizycznie cześć już jest dostępna.

Jutro uzupełnie dane.

Xzogą łowię od 1ego maja, RX8mką z rezonansem łowiłem ledwie kilkanaście minut. Nie mniej jednak, pokicałem nieco po dnie i biorąc pod uwagę, że Batson był dużo słabszy i miał tubę, byłem mocno uradowany wynikiem porównania. RX8 przy Japoneczce wypadł blado. To czysto subiektywne i z uwagi na poświęcony Batsonowi czas, zapewne nie w pełni miarodajne, jednak... ;)

No to wybór chyba padnie na xzoge :)

• 4 tygodnie później...

Witam, 

chciałbym publicznie pochwalić BRC z podejście do klienta :)

Dwa tygodnie temu kupiłem w ww. pracowni m.in. akrylowy insert uchwytu kołowrotka, w domu chcąc dopasować go do blanku postanowiłem go rozwiercić i w tym momencie nastąpiła awaria... insert rozpadł się na kawałki :angry:  :( napisałem o tym do Roberta i w ciągu kilku dni dostałem za free nowy, odpowiednio rozwiercony insert :)  :) Podkreślam, że nie pisałem z prośba o wymianę, a tylko poskarżyłem się na swoją nieuwagę i nędzną wiertarkę :(

Pozdrawiam i polecam zakupy w BRC :)

Aha - nie jest to post sponsorwany choć może tak wyglądać :lol:  ;)

• Like 8

Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście :)  Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać ,  prosić o rachunek :rolleyes:  etc...

Obym tylko ja był niezadowolony z tej pracowni ......

ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC :P )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...