Gugcio Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Zamiast od razu obrzucac kogos blotem trzeba bylo sie skontaktowac z BRC i reklamowac. Wiec takie podejscie zostawie eobie i poczekam czy sie rozleci jest dziecinne. Kazdemu zdarza sie popeonic blad i skoro masz rachunek to zloz reklamacje. Przy tylu pozytywnych opinia sprawa bedzie napewno zalatwiona szybko i bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać , prosić o rachunek etc...Obym tylko ja był niezadowolony z tej pracowni ...... ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC )Kolego @matt nie wiem czy się żalisz czy chwalisz Od pewnego czasu najwyrażniej masz problem i nie potrafisz go rozwiązać , więc albo nie pisz pierdoł albo załatw sprawe po męsku i prosze nie zamęczaj nas własnymi frustracjami 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 W zasadzie miało byc bez paniki , nie pisałbym tego bez podstaw . Wogóle nic bym nie pisał gdyby nie zaczęło trzeszczeć . Bo wyglądało , że grubo lubi lakieru dać to i kleju pewnie grubo a tu trzeszczy jak w starej daiwie która ma 10lat i wyjęła setki rybów Zamiast od razu obrzucac kogos blotem trzeba bylo sie skontaktowac z BRC i reklamowac. Wiec takie podejscie zostawie eobie i poczekam czy sie rozleci jest dziecinne. Kazdemu zdarza sie popeonic blad i skoro masz rachunek to zloz reklamacje. Przy tylu pozytywnych opinia sprawa bedzie napewno zalatwiona szybko i bezproblemowo.Czysta przyjemność kontaktować sie z BRC ( z własnego doświadczenia piszę ) . Z tego co wiem BRC nie popełnia błędów a rachunek..... marzenie ściętego łba etc ... Kolego @matt nie wiem czy się żalisz czy chwalisz Od pewnego czasu najwyrażniej masz problem i nie potrafisz go rozwiązać , więc albo nie pisz pierdoł albo załatw sprawe po męsku i prosze nie zamęczaj nas własnymi frustracjami Feedback był wcześniej , teraz tylko opis jak sie sprawuje badyl , tyle chciałem przekazać . Problemu nie ma , tylko fakt . Ok jeżeli chodzi o wypisywanie frustracji Nie tylko WY czytacie wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać , prosić o rachunek etc...Obym tylko ja był niezadowolony z tej pracowni ...... ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC ) Chyba już 10 raz negatywna wypowiedź wklejasz, a może i 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Życzę sobie, żeby moja Żona miała do mnie tyle cierpliwości, co Robert BRC :-) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja zauwżyłem, że kolega @matt miał już jakiś problem i pewne zastrzeżenia zanim otrzymał kij z pracowni BRC. To do terminu choć Robert z BRC się z terminem nie spóźnił, później po otrzymaniu do wykonania.Choć nie rozumiem jak moźe rękojeść trzeszczeć tak jak nawet nie staram się zrozumieć Twojego toku myślenia. Skoro kij jest do bani to reklamujesz. Proste! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Czy długość dolnika 30cm (od stopki kołowrotka do końca reargripu- uchwyt DPS) przy xzodze G66 4kg jest odpowiednia- takoś jakoś mi najlepiej pasuje.Co podpowiada Panu doświadczenie w tym temacie? Edytowane 13 Listopada 2013 przez giaur27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Robercie też miałbym pytanko - posiadacie w ofercie (lub zamierzacie) przelotki ATC GBRLS ?? -bo mam w planach Xzogę w nie spiralnie uzbroić by się kolorystycznie komponowała z moją Lunką stotrójeczką. A może jakieś inne polecacie przelotki o czarnych stopkach i złotych ringach?? Edytowane 13 Listopada 2013 przez MrozikEl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 GBRLS są w ofercie.Na ten moment tylko na zamówienie. Ale wkrótce będą dostepne cały czas od ręki. (chyba16-12-10-8 mam od ręki, muszę poszukać) @giaur27, tak jak napisałem na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Nowości na kolejny sezon część pierwsza. Już niedługo w ofercie nowe blanki Xzoga, dwa modele o które klienci pytali dosyć często. XZOGA BLANK TAKA-G 66 - 2KG /PE0.6XZOGA BLANK TAKA-G 66 - 3KG /PE0.8 Edytowane 15 Listopada 2013 przez robbox4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Kapitalnie. Coś więcej nt. wersji 2 kg? Masa blanku, zakres cw? Edytowane 15 Listopada 2013 przez Dienekes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Tyle mam info na ten moment.Niedługo dostanę pierwsze egzemplarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Czekam zatem na wrażenia z testów. W moim przypadku temat nie jest pilny, ale ciekawość rozstała mocno rozbudzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 2kg będzie dobra na Jaśki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 To ja już w ciemno zamawiam do kolekcji-XZOGA BLANK TAKA-G 66 - 2KG /PE0.6Mam nadzieję ,że jako jeden z pierwszych będę miał przyjemność go testować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 @ hhary1: Nie zapomnij podzielić się wrażeniami i fotkami z testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jestem fanem xzogi,mam 2sztuki i je uwielbiam.Jeśli tylko blank do mnie dotrze ,zaraz będzie uzbrojony i to w te dziwne przelotki od Roberta:)Fotki pojawią się w mojej galerii, wrażenia również 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Zapraszamy, pierwszy w tej branży BLACK FRIDAY 15% w Polsce. Tylko jutro: 29.11.2013. Od północy do północy. www.sklep.brc.com.pl 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Przypadkiem , miałem niedawno w ręku po raz pierwszy któryś Taka i wydają się być zdumiewająco podobne do starych live bait G1000 Lamiglasa . One do tej roli też są produkowane i używane , robbox-ie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ciężko mi odpowiedzić na to pytanie bo mój kontakt z G1000 LB Lamiglasa był żaden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Zapraszamy, pierwszy w tej branży BLACK FRIDAY 15% w Polsce. Tylko jutro: 29.11.2013. Od północy do północy. www.sklep.brc.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tego mi trzeba Słychać coś w sprawie plecionek XZOGA 10lb, ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Pierwsza partia będzie moze jeszcze w tym roku. Bedzie tez kilka próbek. Losowo dla klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ta plećka 10lb to tak na oko jaka może mieć "średnicę"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 wg producenta: XZOGA * 100M A8-PE 0.4-10LB /0.10MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi