Skocz do zawartości

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

robbox4

Rekomendowane odpowiedzi

Robert a co byś zaproponował pod okonia w długości 2,60 -2,70m do około 15gr, nie chodzi mi o wykałaczkę do mikro gumek i narybku tylko coś mocniejszego???  

I czy masz coś takiego na składzie do pomacania???

Edytowane przez miramar69

Robert a co byś zaproponował pod okonia w długości 2,60 -2,70m około 15gr, nie chodzi mi o wykałaczkę do mikro gumek i narybku tylko coś mocniejszego???  

I czy masz coś takiego na składzie do pomacania???

Coś takiego: http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-MATAGI-T-Russell-SUPER-CHINU/682

Mimo że opisane do 7g to raczej do 14. No może do 12.

To już mocne Blanki wklejkowe, Służące do łowienia dużych ryb na małe przynęty.

Kolega @Pietrus wczoraj oceniał te blanki bardzo pozytywnie.

Edytowane przez robbox4

Ja dziś pozwoliłem sobie co nico poobmacywać z tych nowości MATAGI. Wybrałem sobie małe co nieco pod sandacza i czekam na resztę tylko "troszkę" mocniejszego co nieco pod sumka.

Powiem tak :

Jeśli ktoś lubuje się w delikatnych wykałaczkach ale i nie tylko wybór ma pełny i wklejeczki i blanki standartowe, na spigocie i składane tradycyjnie. Naprawdę jest w czym poprzebierać.

Tak, jestem w trakcie robienia katalogu. Bedą materiały do odlewania, 2-3 producentów, będą barwniki i masa różnych dodatków. Będą też formy i narzędzia. Niestety nie jestem w stanie podać terminów bo załatwiam jeszcze mase innego towaru nowego.

Robert, jesteś w staniej mniej więcej przybliżyć jak wygląda gwarancja na blanki Matagi? W przypadku nieszczęścia są jakieś określone opłaty czy po prostu w przypadku złamania płacimy za element? Ewentualne gwarancje/dokupienie składu załatwiane jest od ręki czy czekamy na przesyłkę z Japan?

Gwarancja to gwarancja, ustawa to reguluje (ogolne warunki gwarancji w UE). Na wady materiałowe gwarancja jest dożywotnia bez opłat. Realizowana w BRC.

W przypadku uszkodzenia blanku z winy użytkownika jest możliwość dokupienia elementu. Wtedy ściągamy taki element dla klienta. Klient płaci tylko za element a  nie za transport. Jeżeli posiadamy element na magazynie i pasuje to wymiana następuje od ręki.

Edytowane przez robbox4

Potwierdzam żyłeczka bardzo fajna,u mnie 0,22mm polatała  prawie 3 miesiące na pstrągach,a to cholernie dużo zważywszy na ciągłe szarpanie zaczepów.jak dla mnie jedyny minus to kolor bo lubię jasne (najlepiej nie barwione)żyłki.

Rózgaś ja ze 150m nawojem robię tak: cztery-5 wyjazdów i przewijam żyłkę od drugiego końca ,jak jeszcze coś zostało.Potem znów 4-5 razy i śmietnik.

Edytowane przez WOBI

WRÓŻKA Wańdzia po 24.00 w POLSACIE połączenie za pomocą telefonu stacjonarnego lub komórkowego 3,50+VAT za min połączenia :D  :D :D  :lol:  :lol: :lol:  :rolleyes:    SoRrY Za OfA-  ale jakoś tak dziś smutno i se pojechałem ,a co???

Edytowane przez miramar69
  • Like 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...