Skocz do zawartości

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

robbox4

Rekomendowane odpowiedzi

Robert a "czopki" jak nie było tak nie ma.Nie wiem czy mi się zdawało ale migło mi kiedyś na giełdzie X-Zoga Taka G66 2kg.Masz coś takiego dostępne? 

Czapeczka nabiera mocy urzędowej. Blanki Taka-G 66 2 kg są na magazynie.

Tak, rurki już są na magazynie.

A tak przy okazji.

Przygotowania do letniej promocji.

100 różnych blanków w świetnych cenach. Blanki z wersji przedprodukcyjnych i testowych.

Bez gwarancji, ale za to w super cenach. Długości od 5 do 10 stóp. Od 10 lb w górę. Każdy kto che spróbować przygody z rodbuildingiem może zacząć od takich blanków. Ceny od 100zł.

post-48013-0-96005800-1404128956_thumb.jpg

• Like 1

Tak, rurki już są na magazynie.

A tak przy okazji.

Przygotowania do letniej promocji.

100 różnych blanków w świetnych cenach. Blanki z wersji przedprodukcyjnych i testowych.

Bez gwarancji, ale za to w super cenach. Długości od 5 do 10 stóp. Od 10 lb w górę. Każdy kto che spróbować przygody z rodbuildingiem może zacząć od takich blanków. Ceny od 100zł.

attachicon.gifpromocyjne_blanki.jpg

Super to słyszeć . Kiedy startuje akcja ?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Odnośnie producenta to ta sama firma która ma markę XZOGA, Firma LEMAX. Powstają w tej samej fabryce co Xzoga. Blanków muchowych nie ma w promocji.

Sa różne, generalnie raczej sandaczowe i szczupakowe i sumowe, oraz kilka morskich blanków.

Edytowane przez robbox4

Odnośnie producenta to ta sama firma która ma markę XZOGA, Firma LEMAX. Powstają w tej samej fabryce co Xzoga. Blanków muchowych nie ma w promocji.

Sa różne, generalnie raczej sandaczowe i szczupakowe i sumowe, oraz kilka morskich blanków.

A kiedy można przebierać będzie :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...