MIGOTKA Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Szkoda. 2, 53 na łódkę trochę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Szkoda. 2, 53 na łódkę trochę za dużo To zależy co kto lubi, ale generalnie przyjęło się że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Robert a "czopki" jak nie było tak nie ma.Nie wiem czy mi się zdawało ale migło mi kiedyś na giełdzie X-Zoga Taka G66 2kg.Masz coś takiego dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Robert, nie bedziesz mial tych sprzetow na sklepie gdzies po wakacjach?Szczegolnie chodzi mi o TVS-KT16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Będą na pewno, dostawa w lipcu. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Robert a "czopki" jak nie było tak nie ma.Nie wiem czy mi się zdawało ale migło mi kiedyś na giełdzie X-Zoga Taka G66 2kg.Masz coś takiego dostępne? Czapeczka nabiera mocy urzędowej. Blanki Taka-G 66 2 kg są na magazynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Robert, podesłałem priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Robert, podesłałem priv Odpisałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Robert a "czopki" jak nie było tak nie ma.Nie wiem czy mi się zdawało ale migło mi kiedyś na giełdzie X-Zoga Taka G66 2kg.Masz coś takiego dostępne? Spiesz sie Zostało 4 sztuki tylko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 No w tych tabelkach nie widać tego patyka.To jest długość 6'6??? do 2kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Tu pełna tabelka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Robert, nie bedziesz mial tych sprzetow na sklepie gdzies po wakacjach?Szczegolnie chodzi mi o TVS-KT16 A tak za pamieci, bedziesz mial moze rurki grafitowe do srodka tego uchwytu? To nie bede szukal, tylko bym odrazu zakupil u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tak, rurki już są na magazynie. A tak przy okazji.Przygotowania do letniej promocji.100 różnych blanków w świetnych cenach. Blanki z wersji przedprodukcyjnych i testowych.Bez gwarancji, ale za to w super cenach. Długości od 5 do 10 stóp. Od 10 lb w górę. Każdy kto che spróbować przygody z rodbuildingiem może zacząć od takich blanków. Ceny od 100zł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 warto by cos z tych blanków popróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 muchowe blanki też się znajdą w tej letniej promocji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jakich producentów te blanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tak, rurki już są na magazynie. A tak przy okazji.Przygotowania do letniej promocji.100 różnych blanków w świetnych cenach. Blanki z wersji przedprodukcyjnych i testowych.Bez gwarancji, ale za to w super cenach. Długości od 5 do 10 stóp. Od 10 lb w górę. Każdy kto che spróbować przygody z rodbuildingiem może zacząć od takich blanków. Ceny od 100zł.promocyjne_blanki.jpgSuper to słyszeć . Kiedy startuje akcja ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Odnośnie producenta to ta sama firma która ma markę XZOGA, Firma LEMAX. Powstają w tej samej fabryce co Xzoga. Blanków muchowych nie ma w promocji. Sa różne, generalnie raczej sandaczowe i szczupakowe i sumowe, oraz kilka morskich blanków. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez robbox4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Odnośnie producenta to ta sama firma która ma markę XZOGA, Firma LEMAX. Powstają w tej samej fabryce co Xzoga. Blanków muchowych nie ma w promocji. Sa różne, generalnie raczej sandaczowe i szczupakowe i sumowe, oraz kilka morskich blanków.A kiedy można przebierać będzie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Jutro postaram sie wrzucić jakiś spis i ceny, cześć już znalazła nowego właściciela. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez robbox4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wysłalem Ci pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Odebrałem dzisiaj przesyłkę. Fajne są ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam. Z tych morskich blanków coś dłuższego w okolicach 3m i realnym c.w. 70-150gr jest w ofercie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ostatnia sztuka została, 3m 15-40lb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Będę dziś u twoich bram po południu to "se" pomacam i pomarudzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi