Skocz do zawartości

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

robbox4

Rekomendowane odpowiedzi

blank zarezerwowany, czapki tez :)

Czy mi sie zdaje czy cos mało przelotek na tej 4kg? 8 plus szczytowa?

Robert miałem sporo castów 6'6 i przeważnie miały 8 przelotek + 9ta szczytowa.Tą 2jeczkę chyba będę sam zbroił.Jak dobrze pójdzie to po maszynki do kręcenia patyków się zgłoszę. :)

Kiedy te komponenty Matagi będą?

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Jeśli jeszcze coś zostało proszę o rezerwację 2 blanków w jednym kawałku o długości 6'6" - 7' i mocy około 20 lb. Przeznaczenie - pierwszy typowa rzeczna sandaczówka, drugi - jeziorowy szczupak. Zakres obsługiwabnych przynęt do około 35 - 40 gram.  

Robert miałem sporo castów 6'6 i przeważnie miały 8 przelotek + 9ta szczytowa.Tą 2jeczkę chyba będę sam zbroił.Jak dobrze pójdzie to po maszynki do kręcenia patyków się zgłoszę. :)

Kiedy te komponenty Matagi będą?

Komponenty czesciowo juz są. Bede je sukcesywnie wrzucał do oferty.

Robert testowałem te sumowe przypony co u Ciebie kupiłem na spróbę i muszę powiedzieć że  pierwsze testy bardzo pozytywne. Szarpałem odczepiaczem jak rzepę w familiadzie i nic nie ugięło się. Także jak narazie bardzo na plus. I długość super, bo przecierek nie było. Zgłoszę się po więcej na spokojnie.

Panowie, firma korzysta z kilku różnych firm przewozowych. Z kurierami jest różnie, do tego dochodzi czasem problem z pocztą lub zwyczajnie błąd ludzki. Nasz lub firmy zewnętrznej. Czasem spóźniają się dostawy. Generalnie staramy się żeby każdy otrzymywał zamówione fanty w terminie ale nie zawsze się to udaje.

Dla jasności i na przyszłość: bardzo proszę o nie zamawianie komponentów przez forum a robienie tego bezpośrednio przez sklep. To bardzo ułatwia całą logistykę i przyspiesza wszelkie operacje.

Dodatkowo mamy problem z paczkami nadanymi przy pomocy FEDEX. Mam zgłoszenia od klientów że kilkanaście paczek nadanych za pośrednictwem tej firmy kurierskiej nie dotarły. Proszę każdego kto spodziewał się paczki w tamtym  lub w tym tygodniu a jej nie otrzymał o kontakt na firmowego meila:

biuro@brc.com.pl  Dziękuje.

No tak, zamiast napisać o co chodzi to najlepiej się wyżalić tutaj. Proste. Niestety ja nie jestem w stanie każdego pamiętać po nicku. Przepraszam że zapomniałem wysłać blanki. Jest to moja wina że nie wysłałem. Pieniądze zostały zwrócone. Następnym razem proszę po prostu zadzwonić i zapytać co z przesyłką. Albo chociaż napisać meila do biura.

Edytowane przez robbox4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...