Skocz do zawartości

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

robbox4

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że coś zorganizujemy. :)

W tym tygodniu będziemy znowu rozdawać próbki lakieru THREDMASTER. z Roddancera. :)

Ja mam z poprzedniej akcji testerskiej. 

Nie wiem czy to ten sam ( skleroza nie boli) Ale fajnie działa i daje  ładną przeźroczystą warstwę lakieru :)

• Like 1

Nie wiem czy powinienem w tym wątku ale jako,że nici Fuji Ultra Poly zakupiłem w BRC pozwolę sobie tutaj podzielić się pierwszymi spostrzeżeniami.

Testowane nici to wspomniane wyżej Fuji kolor dark green,grubość A.

Pierwsze co rzuca się w oczy to to perfekcyjny nawój na szpuli idealnie zwój po zwoju od krawędzi do krawędzi-w końcu nici robione w najlepszej fabryce w Japoni. Drugie to,że są minimalnie CIEŃSZE ! od Gudebroda A przez co doskonale nadają się do wszelakich wędzisk ,,UL,, muchówek i nie tylko. Trzecia rzecz to,że lepiej kryją od Gude i nie są tak bardzo transparentne przez co np. robiąc omotkę na srebrnej stopce przelotki nie ma efektu przebijania srebra-dla jednych może to wada dla drugich zaleta. Czwarta rzecz to,że nie ciemnieją tak bardzo po polakierowaniu jak nylony Gude,zapewne to zasługa polyestru z,którego wykonana jest nić. Nici bardzo dobrze przyjmują lakier,w tym wypadku Lamar HB,żadnych problemów z nałożeniem i przesączeniem czy ,,uciekaniem,, lakieru z końcówki omotki.

Poza tym żadnych przebarwień i zniekształceń struktury nici,choćby minimalnych i brak strzępienia się wyróżniają te nici na tle innych.

Czas pokaże czy się ,,przyjmą,, ale moim zdaniem raczej na pewno tak.

Podziękowania dla Roberta z BRC za sprowadzenie tego produktu do kraju.

Edytowane przez Atomek10
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Pewnie iPhone  :D

No tak bogaty to nie jestem :)

Z racji tego że muszę mieć coś z androidem a często niszcze telefony lub topie to kupuje raczej tanie modele.

A poza tym do drogich mam pecha. Zawsze trafie na felerny model. Po prostu telefony mnie nie lubią :).

Jak zrobią Samsunga Solida z Androidem to jestem pierwszym klientem.

Edytowane przez robbox4

No tak bogaty to nie jestem :)

Z racji tego że muszę mieć coś z androidem a często niszcze telefony lub topie to kupuje raczej tanie modele.

A poza tym do drogich mam pecha. Zawsze trafie na felerny model. Po prostu telefony mnie nie lubią :).

Jak zrobią Samsunga Solida z Androidem to jestem pierwszym klientem.

To dobrze ze nie masz, bys wymienial na nowy co tydzien :D Spotkanie z podloga iPhonowi zdecydowanie nie sluza ;)

Do tego nowe sa super cool, powyginac je nawet mozesz ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...