Tomas81 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 To takie profesjonalne nie wysłać towaru, problem z odzyskanie pieniędzy a na koniec postraszyć klienta prawnikiem klasyczny model biznesowy.A gdzie Ty doczytałeś że Robert kogokolwiek straszył prawnikiem?! Bo ja widzę iż tylko podał namiary na kancelarię obsługującą jego firmę w razie gdyby to klient chciał go pozwać. Kłania się nieumiejętność czytania ze zrozumieniem... PS. Ja też należę do tego grona bardzo zadowolonych klientów, którzy mogą wypowiadać się jedynie w samych pozytywach. A zamówień z mojej strony poszło już sporo. Nawet dziś odebrałem paczkę od Roberta z poniedziałkowego zamówienia. Więc jest wszystko OKi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) To takie profesjonalne nie wysłać towaru, problem z odzyskanie pieniędzy a na koniec postraszyć klienta prawnikiem klasyczny model biznesowy.@Maciek1 widać za to jak sam profesjonalnie naginasz rzeczywistość.- nie wysłać towaru -> to opinia jednej strony, fakt jest natomiast taki, że towar nie dotarł,- problem z odzyskaniem pieniędzy i straszenie klienta prawnikiem -> no chyba nie czytasz dokładnie i coś sobie dopowiadasz. Taki mi pomysł przyszedł do głowy... Widać, że ostatnimi czasy w wątkach o pracowniach mnóstwo pary idzie w ocenę obsługi klienta co wywołuje u innych różne reakcje.Może dobrze by było utworzyć jakąś funkcjonalność na forum, dzięki której użytkownicy, którzy korzystają z usług danej pracowni mogli wystawić swoją ocenę z transakcji bez możliwości komentowania przez innych. Coś na kształt "wystaw komentarz" na Allegro. Mogłaby powstać cenna baza, a i ograniczyłoby to tworzący się śmietnik. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez pepe_79 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 @Maciek1 widać za to jak sam profesjonalnie naginasz rzeczywistość.- nie wysłać towaru -> to opinia jednej strony, fakt jest natomiast taki, że towar nie dotarł,- problem z odzyskaniem pieniędzy i straszenie klienta prawnikiem -> no chyba nie czytasz dokładnie i coś sobie dopowiadasz. Taki mi pomysł przyszedł do głowy... Widać, że ostatnimi czasy w wątkach o pracowniach mnóstwo pary idzie w ocenę obsługi klienta co wywołuje u innych różne reakcje.Może dobrze by było utworzyć jakąś funkcjonalność na forum, dzięki której użytkownicy, którzy korzystają z usług danej pracowni mogli wystawić swoją ocenę z transakcji bez możliwości komentowania przez innych. Coś na kształt "wystaw komentarz" na Allegro. Mogłaby powstać cenna baza, a i ograniczyłoby to tworzący się śmietnik.Jestem za ..Załóżmy wątek z opiniami o sprzedających ,generalnie o nas wszystkich i po sprawie. Przed zakupem u jakiegoś kolegi można by było poczytać na temat współpracy z nim . Osobiście pomysł mi sie podoba - było by tak jak by bezpieczniej PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jestem za ..Załóżmy wątek z opiniami o sprzedających ,generalnie o nas wszystkich i po sprawie. Przed zakupem u jakiegoś kolegi można by było poczytać na temat współpracy z nim . Osobiście pomysł mi sie podoba - było by tak jak by bezpieczniej PZdrMyślisz,że to przejdzie ? Śmiem wątpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 @Maciek1 widać za to jak sam profesjonalnie naginasz rzeczywistość.- nie wysłać towaru -> to opinia jednej strony, fakt jest natomiast taki, że towar nie dotarł,- problem z odzyskaniem pieniędzy i straszenie klienta prawnikiem -> no chyba nie czytasz dokładnie i coś sobie dopowiadasz. Taki mi pomysł przyszedł do głowy... Widać, że ostatnimi czasy w wątkach o pracowniach mnóstwo pary idzie w ocenę obsługi klienta co wywołuje u innych różne reakcje.Może dobrze by było utworzyć jakąś funkcjonalność na forum, dzięki której użytkownicy, którzy korzystają z usług danej pracowni mogli wystawić swoją ocenę z transakcji bez możliwości komentowania przez innych. Coś na kształt "wystaw komentarz" na Allegro. Mogłaby powstać cenna baza, a i ograniczyłoby to tworzący się śmietnik.Popieram w całej rozwiązłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Nie przejdzie. Proponowałem to kiedyś przy okazji reorganizacji giełdy.. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez homax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja też nie mam zastrzeżeń do BRC ... kilka rzeczy zamawiałem i tak szybkiej dostawy to jeszcze nie widziałem nigdzie...+ to że na odpowiedz na e mail nie musiałem czekać dłużej niż 5 minut ... dla mnie rewelacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja też nie mam zastrzeżeń do BRC ... kilka rzeczy zamawiałem i tak szybkiej dostawy to jeszcze nie widziałem nigdzie...+ to że na odpowiedz na e mail nie musiałem czekać dłużej niż 5 minut ... dla mnie rewelacja... Hymmmmmm.Ja wysłałem pytanie odnośnie przelotek szczytowych Recoil 23 stycznia i do dzisiaj ......cisza.Nie wiem czy to już olać czy dać (sobie) jeszcze jedną szansę. W razie co będę prosił o pomoc inną drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Podejrzewam , że w milionie maili , Robert mogł cos przeoczyć :)Proponuję po prostu zadzwonić Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jakiś telefon jest podany. Spróbuję jutro. Chyba że ktoś z Was ma lepsze namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Telefonicznie- bez problemu uzyskasz odpowiedz, sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A tak już zupelnie poważnie - Robert to solidny gość, ma facet dużo pracy -ba! nawet bardzo dużo ,po prostu trzeba mu się przypomnieć i będzie git. Na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Telefonicznie- bez problemu uzyskasz odpowiedz, sprawdzone OKI.W takim razie dzięki za pocieszenie i podpowiedź.Zawsze robię zakupy za granicą ale przy dzisiejszych cenach walut, na miejscu wychodzi prawie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Nowy katalog FUJI 2015 już do pobrania z naszej strony z katalogami. http://www.brc.com.pl/cat/rodcomponent2015.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Robert, blank st.croix legend xtreme 5S70MF-B, masz na stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Robert, blank st.croix legend xtreme 5S70MF-B, masz na stanie? PRV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Nowy katalog FUJI 2015 już do pobrania z naszej strony z katalogami. http://www.brc.com.pl/cat/rodcomponent2015.pdfPodziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Przedstawiamy ostatnio wprowadzany produkt - Nowe japońske blanki SUZUKI.Produkt w 100 procentach japoński. Wytwarzany w małej manufakturze w Tokyo.Wszytkie blanki wykonane są z materiałów TORAY. Zapraszamy do zapoznania się się z małym filmikiem ukazującym proces produkcji tych blanków. Edytowane 12 Lutego 2015 przez robbox4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) A oto specyfikacja wprowadzonych blanków. Blanki już za kilka dni dostępne na naszym magazynie. Edytowane 12 Lutego 2015 przez robbox4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) konkurencja rośnie, ciekawe.. Robert jaka półka cenowa?? Edytowane 12 Lutego 2015 przez Tomasz eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 konkurencja rośnie, ciekawe.. Robert jaka półka cenowa??Nie konkurencja a wybór i jakość.Ceny myślę że jak za taką jakość to bardzo przystępne. Od 440zł do 1000zł za blank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Nie konkurencja a wybór i jakość.Ceny myślę że jak za taką jakość to bardzo przystępne. Od 440zł do 1000zł za blank.W sensie konkurencja dla innych firm robiących blanki.... no to cena na poziomie innych ...Trzeba czekać na testy/recenzje użytkowników Edytowane 12 Lutego 2015 przez Tomasz eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 jak już prawie się na Matagiego zdecydowałem..to Robert kolejną niespodziankę zrobił....jak żyć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Przedstawiamy ostatnio wprowadzany produkt - Nowe japońske blanki SUZUKI.Produkt w 100 procentach japoński. Wytwarzany w małej manufakturze w Tokyo.Wszytkie blanki wykonane są z materiałów TORAY. Zapraszamy do zapoznania się się z małym filmikiem ukazującym proces produkcji tych blanków. OOOOOOOOO!!! Toray! To i Dragon od nich bierze! To dobra fabryka musi być. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 OOOOOOOOO!!! Toray! To i Dragon od nich bierze! To dobra fabryka musi być. Toray produkuje tylko komponenty do produkcji blanków, maty węglowe. Dużo firm używa ich do produkcji blanków.Już czekam na dostępność tych blanków. Piszę się na testowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi