Skocz do zawartości

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

robbox4

Rekomendowane odpowiedzi

To takie profesjonalne nie wysłać towaru, problem z odzyskanie pieniędzy a na koniec postraszyć klienta prawnikiem klasyczny model biznesowy.

A gdzie Ty doczytałeś że Robert kogokolwiek straszył prawnikiem?! Bo ja widzę iż tylko podał namiary na kancelarię obsługującą jego firmę w razie gdyby to klient chciał go pozwać. Kłania się nieumiejętność czytania ze zrozumieniem...

PS. Ja też należę do tego grona bardzo zadowolonych klientów, którzy mogą wypowiadać się jedynie w samych pozytywach. A zamówień z mojej strony poszło już sporo. Nawet dziś odebrałem paczkę od Roberta z poniedziałkowego zamówienia. Więc jest wszystko OKi.

To takie profesjonalne nie wysłać towaru, problem z odzyskanie pieniędzy a na koniec postraszyć klienta prawnikiem klasyczny model biznesowy.

@Maciek1 widać za to jak sam profesjonalnie naginasz rzeczywistość.

- nie wysłać towaru -> to opinia jednej strony, fakt jest natomiast taki, że towar nie dotarł,

- problem z odzyskaniem pieniędzy i straszenie klienta prawnikiem -> no chyba nie czytasz dokładnie i coś sobie dopowiadasz.

Taki mi pomysł przyszedł do głowy... Widać, że ostatnimi czasy w wątkach o pracowniach mnóstwo pary idzie w ocenę obsługi klienta co wywołuje u innych różne reakcje.

Może dobrze by było utworzyć jakąś funkcjonalność na forum, dzięki której użytkownicy, którzy korzystają z usług danej pracowni mogli wystawić swoją ocenę z transakcji bez możliwości komentowania przez innych. Coś na kształt "wystaw komentarz" na Allegro. Mogłaby powstać cenna baza, a i ograniczyłoby to tworzący się śmietnik.

Edytowane przez pepe_79
  • Like 2

- nie wysłać towaru -> to opinia jednej strony, fakt jest natomiast taki, że towar nie dotarł,

- problem z odzyskaniem pieniędzy i straszenie klienta prawnikiem -> no chyba nie czytasz dokładnie i coś sobie dopowiadasz.

Taki mi pomysł przyszedł do głowy... Widać, że ostatnimi czasy w wątkach o pracowniach mnóstwo pary idzie w ocenę obsługi klienta co wywołuje u innych różne reakcje.

Może dobrze by było utworzyć jakąś funkcjonalność na forum, dzięki której użytkownicy, którzy korzystają z usług danej pracowni mogli wystawić swoją ocenę z transakcji bez możliwości komentowania przez innych. Coś na kształt "wystaw komentarz" na Allegro. Mogłaby powstać cenna baza, a i ograniczyłoby to tworzący się śmietnik.

Jestem za ..Załóżmy wątek z opiniami o sprzedających ,generalnie o nas wszystkich i po sprawie. Przed zakupem u jakiegoś kolegi można by było poczytać na temat współpracy z nim . Osobiście pomysł mi sie podoba - było by tak jak by bezpieczniej  :)

PZdr

Jestem za ..Załóżmy wątek z opiniami o sprzedających ,generalnie o nas wszystkich i po sprawie. Przed zakupem u jakiegoś kolegi można by było poczytać na temat współpracy z nim . Osobiście pomysł mi sie podoba - było by tak jak by bezpieczniej  :)

PZdr

Myślisz,że to przejdzie ? Śmiem wątpić.

Popieram w całej rozwiązłości ;)

Ja też nie mam zastrzeżeń do BRC ... kilka rzeczy zamawiałem i tak szybkiej dostawy to jeszcze nie widziałem nigdzie...+ to że na odpowiedz na e mail nie musiałem czekać dłużej niż 5 minut ... dla mnie rewelacja...

Hymmmmmm.

Ja wysłałem pytanie odnośnie przelotek szczytowych Recoil 23 stycznia i do dzisiaj ......cisza.

Nie wiem czy to już olać czy dać (sobie) jeszcze jedną szansę.  :unsure:

W razie co będę prosił o pomoc inną drogą.  :mellow:

• 2 tygodnie później...

Przedstawiamy ostatnio wprowadzany produkt - Nowe japońske blanki SUZUKI.

Produkt w 100 procentach japoński. Wytwarzany w małej manufakturze w Tokyo.

Wszytkie blanki wykonane są z materiałów TORAY.

Zapraszamy do zapoznania się się z małym filmikiem ukazującym proces produkcji tych blanków.

Edytowane przez robbox4

Nie konkurencja :) a wybór i jakość.

Ceny myślę że jak za taką jakość to bardzo przystępne. Od 440zł do 1000zł za blank.

W sensie konkurencja dla innych firm robiących blanki.... :D no to cena na poziomie innych ...

Trzeba czekać na testy/recenzje użytkowników

Edytowane przez Tomasz eS

Przedstawiamy ostatnio wprowadzany produkt - Nowe japońske blanki SUZUKI.

Produkt w 100 procentach japoński. Wytwarzany w małej manufakturze w Tokyo.

Wszytkie blanki wykonane są z materiałów TORAY.

Zapraszamy do zapoznania się się z małym filmikiem ukazującym proces produkcji tych blanków.

OOOOOOOOO!!! Toray! To i Dragon od nich bierze! To dobra fabryka musi być. :P

• Like 1

OOOOOOOOO!!! Toray! To i Dragon od nich bierze! To dobra fabryka musi być. :P

Toray produkuje tylko komponenty do produkcji blanków, maty węglowe. Dużo firm używa ich do produkcji blanków.

Już czekam na dostępność tych blanków. Piszę się na testowanie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...