Skocz do zawartości

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

robbox4

Rekomendowane odpowiedzi

Dla jasności, były dwie wersje 7kg xzogi, opisane do 120g i do 140g.

W tym momencie wystepuje tylko wersja 120g i jest to jak najbardziej poprawne opisanie. 120g to maks komfort to tak jak kolega wyżej opisał.

W wersji blanków Taka G 75 też były dwie wersje opisane jako 15 i 16 kg, teraz została tylko 16kg

Panowie .. Słomiany entuzjazm przechodzący w porywach do czystej antyreklamy , nie jest dobrym kierunkiem dla wiedzy ani zdrowej konkurencji . Pamiętajcie więc , że jak dotąd to Woodland się kopiuje , oraz z Woodland wzory zamawia .. a nie odwrotnie :)

Eee, bez sensu, nie ma radości z holu :) Mam nadzieję, że "fatali" jednak szczupakom nie robi? :)

Oj jest, i to spora. Nawet w przypadku 50taków. To m.in. z tego powodu zdecydowałem się na Xzogę - tj. dałem wiarę BRC i trafiłem w 100%. Trudno by jednak spodziewać się po tak mocnym blanku zbytniej uległości względem małych ryb, nie temu ten kij ma służyć. Co ciekawe, "przyłowione" okonie również nie spadają.

A o fatality nie może być mowy - ja z rybą, to jak z jajkiem się obchodzę, choć holu nie wydłużam ;)

dlugosc fajna... rzutowo też...

tylko moc... 

ciekawe jak to pracuje...

Robert a coś pod ciezkie gumy tak do 120-130g jest cos ciutke delikatniejszego?

(sorry tomm ze sie podpinam)

Mifciu widzę że szukamy tego samego. Kij potrzebny mi będzie do łowienia z ręki i rzucania ciężkimi gumami i wobkami po 100g i więcej.

W zasadzie ideał już miałem w ręce(blank big jig) Ale się pozbyłem i teraz trochę żałuję.

• Like 1

Tak jak napisałem wcześniej.

Blank Taka-G 75 12 kg.

Nadaje się na spinning, trolling, waga 146 gramów deklarowane przez producenta.

Moc widać na filmiku.

Drugi krótszy to TAKA-G 66 15 KG.  też nadaje się na spina i casta

Podlinkowany filmik z wędką na tym blanku.

W planach na ten rok mamy pokazanie wszystkich blanków Xzoga na filmikach z ugięciem i pracą pod rybą. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo czasem plany mijają sie możliwościami.

Informacja dla zainteresowanych.

Na magazyn wjechała dostawa wszystkich modeli blanków Xzoga. (niestety model Taka G-66 15kg jest już sprzedany do zera nawet i z tej dostawy)

Blanki wysyłamy do piątku maks, potem firma idzie na 2 tygodnie urlopu. Czyli kolejne wysyłki po 16 czerwca.

UWAGA !!!

Inforumujemy wszystkich klientów że zamówienia w naszym sklepie realizujemy do godziny 15 w dniu 31 maja.

Po tym terminie sklep przyjmuje zamówienia ale z terminem realizacji po 17 czerwca.

Spowodowane to jest przerwą  urlopową która trwa właśnie do 17 czerwca. 

Za niedogodności przepraszamy. 

Wszyscy klienci którzy złożą zamówienia między 1 a 17 czerwca o wartości powyżej 200zł zostaną wynagrodzeni wartościowymi i użytecznymi gratisami w postaci noży lub scyzoryków z Serii Bear Grylls.

Realizacja tych zamówień nastąpi po 17 czerwca. Nie odpowiadamy do 17 czerwca na meile !!!

Z poważaniem

Ekipa Best Rods Center

Edytowane przez robbox4

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...