Cześć , posiadam te najmniejsze z jego oferty , problem polaga na tym ze wahadłowka nie pracuje tak jak powinna tylko wiruje... próbowalem je wiazać , zapinać na małe agrafki i za każdym razem to samo. Bardzo ale to bardzo powolne zwijanie powoduje ze blaszka nie wiruje, tylko tak nie da się łowić. Pewnie robię coś źle tylko nie wiem co , no chyba ze blaszka ma tak pracować to nie ma pytania od dawna łowie na obrotówki , chciałem spróbować na mikro wahadła ale nie idzie coś . Jakieś sugestie , tipsy ?
Pytanie
rafalsky
Cześć , posiadam te najmniejsze z jego oferty , problem polaga na tym ze wahadłowka nie pracuje tak jak powinna tylko wiruje... próbowalem je wiazać , zapinać na małe agrafki i za każdym razem to samo. Bardzo ale to bardzo powolne zwijanie powoduje ze blaszka nie wiruje, tylko tak nie da się łowić. Pewnie robię coś źle tylko nie wiem co , no chyba ze blaszka ma tak pracować to nie ma pytania
od dawna łowie na obrotówki , chciałem spróbować na mikro wahadła ale nie idzie coś . Jakieś sugestie , tipsy ?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi