Wudarek Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Hejo, po 3 latach przerwy zamierzam wrocic do wędkowania . Do UL uzywam Shimano Expride 3,5-10g ( mam tez tsurinoye od 0,8g ) razem z Aldebaranem BFS XG i szpulą Availa. Teraz chcialem zmontowac cos troche cięzszego pod szczupaka na srednio (?). Multik nad ktorym sie zastanawiam to Curado 151/201 DC ( moze podpowiedziecie ktory jakie gramatury realnei od dolu i gory obsluguje, a w ktorych dany model czuje sie najlepiej . Wędka tytułowa nad którą sie zastanawiam To Zodias 172h 14-42g. Jakie realne gramatury obsluguje ta wędka górą i dołem ? Wiekszosc przynet to beda woblery twitchowe, ale bede chcial tez popróbować na jakies wieksze troche gumy . Z góry dzieki za jakies info ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Może tutaj coś doczytasz: jerkbait.pl-kije-shimano-zodias-uwagi-opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Przegladalem ten wątek zanim zalozylem nowy, ale nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie ( mimo, ze podobne byly tam zadawane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tousen666 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Curado Dc 151 plecionka x4 1.2pe Rzucam 20-80g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi