Krzysiu Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Witam Szanowne grono chciałem zapytać jak z kompatybilnością echosondy garmin z tabletami ,Jeśli chciał bym aby kolega na dziobie mógł wyświetlić na tablecie (i padzie ) obraz z mojego urządzenia jak to wyglada i co potrzebne .Mianowicie czy potrzebujemy kabla czy obraz przekazywany jest może przez Bluetooth i jak ma się sprawa Z kompatybilnością Jablka do garmin .Z góry dziękuje za merytoryczne odpowiedzi .Pozdrawiam Krzysiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniolo Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Bezprzewodowo poprzez Helm w aplikacji ActivCaptain 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiu Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Dzięki serdeczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ookon Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) Mi osobiście by pasowało na 1 ekranie scan boczny a na 2 np sonar. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez ookon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiu
Witam Szanowne grono chciałem zapytać jak z kompatybilnością echosondy garmin z tabletami ,
Jeśli chciał bym aby kolega na dziobie mógł wyświetlić na tablecie (i padzie ) obraz z mojego urządzenia jak to wyglada i co potrzebne .
Mianowicie czy potrzebujemy kabla czy obraz przekazywany jest może przez Bluetooth i jak ma się sprawa Z kompatybilnością Jablka do garmin .
Z góry dziękuje za merytoryczne odpowiedzi .
Pozdrawiam Krzysiu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi