zetika16 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 witam serdecznie, od pewnego czasu bawie się blankami i ich składaniem... zawsze chciałem dodać fotki ale nie było czasu więc teraz to robie bo mam chwilke:-) od jednego z kolegów z forum drogą tranzakcji wiązanej zanabylem szuszarke i wrapper i tak sie zaczełło, no własnie kilka kijaszków z za szafy przerobionych, a pozniej już calkowicie nowe projekty, oto kilka z nich...pierszy to batson sandaczowy, isb 802.75 ubrany w uchwyt skss , i przelotki alconite 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 potem blank od Mekamila 14 gramowiec 2,75 ubrany w minimy od pacyfic bay i okoniowa wklejka na blanku no name do 15 gram, długosc 1,80 wklejona szczytowka od pikera, wyszlifowana na wymiar i ubrana w przelotki o feedera, ot taki eksperyment, uchwyt od shimaniaka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Kiedyś wpadl mi w ręce blank talona ITM 3.05 do 21 gram, niestety tylko sama część szczytowa :-) ale co tam był czas była zabawa:-) przedłużyłem blank, do długości 1,9 ubrany w alconity, jak wziołłem raz na ryby, od tej pory zabieram go bardzo często :-) pózniej PIKE L , zakupiony blank tu na forum, długo czekał na swoja kolej ale się doczekał, ubrany standardowo w alconity, uchwyt w kolor blanku leopard, korek mix czerwonego i czarnego a także pianka, dodane wstawki z mosiądzu które wykonałem sam w pracy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Było jeszcze kilka batsonow, przerobionych wędek, i innych dziwnych bardziej lub mniej projektów, część już rozeszła się po ludziach, kilka sobie zostawiłem, wychodzi mi to jak widać, czasem lepiej czasem gorzej, ale zawsze sprawie bardzo dużo radości a to najważniejsze, przepraszam z góry za jakość zdjęć, ot taki ze mnie słąby fotograf :-) napewno wątek będzie kontynuowany, gdyż cały czas mam jakieś plany w głowie robiąc jedna wędke mysle już o kolejnej... pozdrawiam wszystkich skręcających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 pracy ciąg dalszy na pierwszym planie wędka zbudowana na blanku muchowym 3,0 metra w klasie #8, przelotki to pac bay minima chrom, uchwyt pacyfic bay 18, rekojesc to połączenie pianki i korka, jako zaczep przelotka muchowa:-) kij robiony w kierunku max ekonomii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 a tutaj juz testy nad wodą :-) ugięcie pod tęczakiem 40 cm :-)zdjęcie od kolegi @tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) i dwie przeróbkipierwsza to kij od @wobler129, połamany mojo bass st.croix, skrócony o jakies 30 cm, teraz ma ok 170 cm i cw. do ok 50 gram, docelowo ma rzucać jerkami i dużymi gumami, a jak będzie czas pokaże może już jutro jak pogoda i czas pozwoli potestowac nad wodą,,, i rozpierdzielony dlugi foregrip w cd drop shot haevy który śmiesznie wyglądał :-) korek obciety i zeszlifowany na odpowiadającą mi długość polożona w jego miejsce omotka w kolorze omotek na przelotkach i wszystko zalakierowane :-) z góry przeprzaszam za jakość zdjęć :-( musze kupić jakieś lustereczko... Edytowane 28 Listopada 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No wreszcie się obnażył ukryty rodbuiler .KrzysioGlizdeczka ma konkurenta pod bokiem :lol: .Muszę pomyśleć co by tu dać CI w zimie do oskrobania .A już mam kolesiowi trzeba zmienić przelotki w berkleyu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) z glizdą nie mam szans zwłaszcza cenowo Edytowane 28 Listopada 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 panowie kurde jak robic fotki zeby jako tako to na zdjęciach wyglądało ?? mam hybrygde canon s5is, i kuzwa zdjecia sa z dupy jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Tomasz, na większości zdjęć masz problem z balansem bieli poszukaj tej opcji w aparacie i okiełznaj ją !! jak to zrobisz to pewnie będzie można coś myśleć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 balans bieli.... ja robie na automacie zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ?..kiedys bylem na pewnej fuszce i jak juz sie mocno sciemnilo, to wypowiedzial magiczne slowa:"...Dawaj halogen dobrze idzie..."termin ten przetrwal do dzis i mamy z tego mega polewe jak sie spotykamy.Tak nawiasem mowiac to prace zaczelismy o7.00 a slowa te wypowiedzial okolo 22.45, akcja dziala sie w Nl podczasmalowania mieszkania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Zobacz czy na automacie jest możliwość wyboru balansu bieli i nie masz czasem włączone na światło żarowe Bo zdjęcia niektóre kapkę niebieskie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Tomek dykty kolor lubi :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Spróbuj przestawić, z pełnej automatyki, na program z literką P.To program AE, czyli taka automatyka, z dodatkiem ustawień własnych.To półśrodek. Czasami jednak skutkuje.Trzeba jednak nieco głębiej pogmerać w ustawieniach. Dobrać parametry a dalej już pójdzie.Masz niezłą zabawkę i aż się prosi o lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 AV, nie będzie złym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 dzieki panowie... jutro musze sie pobawic tym wszystkim...jozi ja bardziej taki kolor bursztynowy preferuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 dzieki panowie... jutro musze sie pobawic tym wszystkim...jozi ja bardziej taki kolor bursztynowy preferuje Już myślałem, że na niebiesko."Ja z Leska TY z Leska nasza wódka jest niebieska" :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Haha... jadę zaraz po Tomka i na sieniawe przetestuje st.croixa tylko powiedz mi czy wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 potem blank od Mekamila 14 gramowiec 2,75 ubrany w minimy od pacyfic bay 14 g4ramowiec.jpg14 1.jpg14 2.jpg i okoniowa wklejka na blanku no name do 15 gram, długosc 1,80 wklejona szczytowka od pikera, wyszlifowana na wymiar i ubrana w przelotki o feedera, ot taki eksperyment, uchwyt od shimaniaka:-) okoniowka.jpgokoniowka 1.jpgokoniowka wklejka lepsze.jpgta okoniówka to ostatnio na alledrogo była prosto z warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) A była była razem z kijem na blank muchowym Niedługo będą nastepne pewnie Edytowane 11 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) i prosze prace od dwóch dni trwają i powoli koncze testy lakierów u 40 supreme na omotki przelotek i flex high build na opis i uchwyt przynęty, pierwsze wrażenie na plus dla u-40 zobaczymy jak wyschnie blan pacyfic bay przelotki pac bay minimy i szczytowa alco :)reszta jak będzie skończony Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Czyli kuchennych rewolucji ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 niestety mieszkanie mam male kuchnia jest moim warsztatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi