zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 zresztą żona mi niekazała w salonie, podobno lepiej jej lakier z płytek zdzierać niż z parkietu bądź też dywanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 niestety mieszkanie mam male kuchnia jest moim warsztatemTomek spójrz na to z tej dobrej strony,w czasie pracy nad patykiem masz bardzo blisko do zimnego "bronka"... :D ps,fajne kijki... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tomek jaki to blank Pacifika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 t2sp843-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 prace zakończone... a oto efekty Proszę o wyrozumiałość i wszelką krytyke, rady czy cokolwiek innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fajny patyczek wyszedł Tomek z tego Pacyfica Zakńczenie -kapslem też orginalne Już mam nazwe dla patyczka - DUSI-GROSZ Brawo Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fajnie wyszło Ja kiedyś zakończyłem kijek złotówką Ten foregrip jest tak grubo pociągnięty corksealem czy to lakier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wyglada na fore-ze to lakier Ale moge się mylić co nie ulega wątpliwości że całkiem sympatyczny patyczek na pstruchy wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 lakier na fore z prostej przyczyny... za duzo lakieru namieszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Super Expres, ledwie wysłałem blank a tu już wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no nie? żeby tak w pracowniach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Musisz troszkę z okiełznaniem lakieru powalczyć... Czym lakierujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Flexem high formula opis omotki u 40 supreme.... strasznie gęsty pierwszy raz taki kładłem... wiem ze nie jest zrobione idealnie, muszę go wyczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czyli kuchennych rewolucji ciąg dalszy Tylko patrzeć jak wpadnie tam Madzia Gessler i zrobi z tym porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 O, moneta.Też kiedyś zamontowałem do dwóch lamiglasów,hm muszę wrócić do tego pomysłu jeszcze. Fajne kijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Godło na monecie nie jest aby zastrzeżone jakimś praw(n)ym hakiem? Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Waldku,zawsze można zamontować dychę z PRLu,lub jakiegoś amerykańca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Teraz Polska ponizej foty z testow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tomek super patyk.... jednak "bronek" pod ręką w czasie pracy to podstawa sukcesu... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 osobiście wole trunki 40 vol. heheh bronki dobre na ciepłe pory roku, a tych kur... jeszcze nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 popieram w 100%... ja z bronków najbardziej lubię "białego żubra"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no ja właśnie popijam małe conieco od jakiegos czsu mój nr 1 to Jaś Wedrowniczek czerowny z żona sobie popijamy... ale patologia hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 dobra cicho bo mi dzieci zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Flexem high formula opis omotki u 40 supreme.... strasznie gęsty pierwszy raz taki kładłem... wiem ze nie jest zrobione idealnie, muszę go wyczućJa też ,przed mieszaniem warto podgrzać w ciepłej wodzie ten przejrzysty składnik,wtedy lakier lepiej się wymiesza ( bez bombli) i łatwiej będzie go położyć.Ja najpierw lakieruję opis i przesączam omotki lecąc w górę od dolnika. Następnie (od rozrobienia mija godz-półtorej. i lakier zaczyna żelować) robię krawędzie i wypełniam omotki.Niestety z nowym lakierem trzeba trochę powalczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi