yglo Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tomku, a nie lepiej było szpachle w korek dac przed naklejeniem na blank i potem na wiertarce obkrecic drobnym papierkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Masz racje. Następnym razem zmienię kolejność. Dzięki za uwagę Na pewno wykorzystam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Tomek gratuluję odwagi, dystansu do samego siebie, chcialbym miec taki charakter...Wędki no cóż są oryginalne, myślę ze ciężko by bylo zrobić taka drugą, identyczną nawet Tobie Fajny watek będę tu regularnie zaglądał...Mam nadzieję, że przynajmniej Ty wiesz jak dobrać średnicę tuby do szczytówki prawidłowo Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie Kto wie może za kilka lat otworzysz wlasna pracownię rodbuilderską i skuszę się na "egzotyka" w Twoim wykonaniu Edytowane 27 Maja 2014 przez Baars 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Punkt ZERO znaleziony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Mnie też się kijek podoba, troszkę styl z kraju Kwitnącej Wiśni Edytowane 27 Maja 2014 przez Jasiek170476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 ..nie jest źle..ale przydałyby sie pierścionki - wyglądałoby estetyczniej...a czemu nie zander fucker ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 ..nie jest źle..ale przydałyby sie pierścionki - wyglądałoby estetyczniej...a czemu nie zander fucker ??Pierścionki miały być ale nie doszły dlatego jest jak jest niestety... a Bałem się ze mogę nie zdążyć na 1.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ten wątek jest The Best Ever. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Żeby nie było że leżę Będzie spin na klejonce Użyte materiały z demobilu Recycling ... Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tomasz, pokaż zdjęcia ugięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 i wiecej zdjec Poogladamy tego 'brzydala' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Narazie dopiero rękojeść schnie ... na resztę trzeba poczekać . Ale akcja super slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Kurcze strasznie krzywy ten blank i to w 2 kierunkach.... ale postanowiłem mimo wszystko go skończyć ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Klejonki jakoś się prostuje ,zdaje się gorącym powietrzem albo parą. Pewności nie mam i niechciał bym głupoty jakiejś palnąć więc może ktoś bardziej doświadczony doradzi jak, ale na pewno lepiej było by to zrobić przed zbrojeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Taki urok drewna... może być krzywa... mam wedki na nowoczesnych blankach i tez są krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Fajnie się zabawiasz pod co ją zbroisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 pod pstrągi ma być ale nie wiem czy nie będzie lepsza na klenie, wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Klejonki jakoś się prostuje ,zdaje się gorącym powietrzem albo parą. Pewności nie mam i niechciał bym głupoty jakiejś palnąć więc może ktoś bardziej doświadczony doradzi jak, ale na pewno lepiej było by to zrobić przed zbrojeniem. Taki urok drewna... może być krzywa... mam wedki na nowoczesnych blankach i tez są krzywe Najlepiej się takie krzywe blanki prostuje na teściowej.Dwa-no trzy strzały z całej pary załatwiają sprawę.Tylko trzeba walić raz z prawej raz z lewej. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Haha postaram się wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Gięcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 wyszedł normalnie X-fast w ugięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Spacing po byku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Fajny kijek, taki inny, bambusowopodobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 wyszedł normalnie X-fast w ugięciuA co ty takie słabe zdjęcia . Samemu źle to zrobić. Po pod pięciu butelki 1.5 litra wędką gnie się po rękojeść a butelka dalej na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Spacing po byku Bo wędka dla byka a nie cielęcia Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi