Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Nie uważasz, że 4 przelotka od szczytu(nie licząc szczytowej) jest za daleko od trzeciej? I ta trzecia też tak jakoś dziwnie...A jakby dać u góry jeszcze jedną przelotkę i trochę gęściej je ułożyć? Wiedzy praktycznej w dziedzinie rodbuildingu mi brak... Patrzę z punktu widzenia wędkarza, korzystającego ze sprzętu, który ma sprostać określonym zadaniom.

Pozdrówka

Kamil

Nie uważasz, że 4 przelotka od szczytu(nie licząc szczytowej) jest za daleko od trzeciej? I ta trzecia też tak jakoś dziwnie...A jakby dać u góry jeszcze jedną przelotkę i trochę gęściej je ułożyć? Wiedzy praktycznej w dziedzinie rodbuildingu mi brak... Patrzę z punktu widzenia wędkarza, korzystającego ze sprzętu, który ma sprostać określonym zadaniom.

Pozdrówka

Kamil

Wiesz jak je rozłożyłem na blanku zrobiłem testy rzutowe i było ok. Dodając jeszcze jedna przelotke dodatkowo obciążam szczytowke...która i tak po rzucie lata jak żyd po pustym sklepie. wg mnie jest wystarczająco dobrze. Między 4 a 3 jest przekrzywienie mocne blanku. To ze nie wygląda symetrycznie nie znaczy zawsze ze jest źle rozłożone ... bo nie o wygladanie tu chodzi... przelotki są same z siebie ciężkie i miało być ich jak najmniej.. ale nie twierdzę że musi być to najlepiej jak się da zrobione . Jest najlepiej wg mnie co najwyżej :D

• 2 tygodnie później...