zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Aha co po testach rzutowych zauważyłem ... wobek smuzak ok 1 gram leci lepiej z tej wedki niż z ATC którego obecnie używam do takich zastosowań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A co ty takie słabe zdjęcia . Samemu źle to zrobić. Po pod pięciu butelki 1.5 litra wędką gnie się po rękojeść a butelka dalej na ziemi. Trzeba bylo troche upic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Po pracy jest taki plan na upijanie. Wcześniej nie było jak za bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nie uważasz, że 4 przelotka od szczytu(nie licząc szczytowej) jest za daleko od trzeciej? I ta trzecia też tak jakoś dziwnie...A jakby dać u góry jeszcze jedną przelotkę i trochę gęściej je ułożyć? Wiedzy praktycznej w dziedzinie rodbuildingu mi brak... Patrzę z punktu widzenia wędkarza, korzystającego ze sprzętu, który ma sprostać określonym zadaniom. PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nie uważasz, że 4 przelotka od szczytu(nie licząc szczytowej) jest za daleko od trzeciej? I ta trzecia też tak jakoś dziwnie...A jakby dać u góry jeszcze jedną przelotkę i trochę gęściej je ułożyć? Wiedzy praktycznej w dziedzinie rodbuildingu mi brak... Patrzę z punktu widzenia wędkarza, korzystającego ze sprzętu, który ma sprostać określonym zadaniom. PozdrówkaKamilWiesz jak je rozłożyłem na blanku zrobiłem testy rzutowe i było ok. Dodając jeszcze jedna przelotke dodatkowo obciążam szczytowke...która i tak po rzucie lata jak żyd po pustym sklepie. wg mnie jest wystarczająco dobrze. Między 4 a 3 jest przekrzywienie mocne blanku. To ze nie wygląda symetrycznie nie znaczy zawsze ze jest źle rozłożone ... bo nie o wygladanie tu chodzi... przelotki są same z siebie ciężkie i miało być ich jak najmniej.. ale nie twierdzę że musi być to najlepiej jak się da zrobione . Jest najlepiej wg mnie co najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Kamil ale racje masz . Beznadziejnie to wygląda w sumie. Zobaczę może jednak przesune 4 trochę .... tylko w tamtej okolicy jest jeszcze defekt blanku dodatkowo do zakrycia. Musze zobaczyć czy się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jak juz bedziesz sie bawil w przesuwanie, to pokombinuj tez z ta pierwsza przelotka od szczytu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Tam szczyt mało pracuje 4 tez raczej nie ruszy bo pod nią jest pęknięcie lekkie drewienka Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jak tak patrzę na to ugięcie to mam pytanie - czy ta woda była gazowana? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Chciałem jeszcze napisać że lubię ten post ale nie wiem jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nie wiem co Ci odpisać. Zaskoczyło mnie Twoje pytanie. Przemyśle je w najbliższym czasie i Ci odpisze. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Muszę wyjaśnić że mam trochę specyficzne poczucie humoru.Oczywiście miałem na myśli wagę wody bez względu na zawartość co2.To taki żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wszystkiego Najlepszego Tomek , sto lat w zdrowiu i obyś miał zawsze masę czasu do realizacji własnych marzeń i pasji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Hej, podpinam się pod Karola i dodam jeszcze zdrowia i więcej sexu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Setki, nie tylko w latach.I połamania najbrzydszych wędek na najpiękniejszych rybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Zdrowia po kres Twych dni i spełnienia marzeń wszelakich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Zdrowia to na pewno ale poza tym 100 lat ciężkich prac RODBUILDINGOWYCH przy swoich "najbrzydszych wędkach" POZDRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Tomek, miarki lakieru i kręgosłupa zawsze po właściwej stronie, przez najbliższą stówę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wytrwałości,cierpliwości w tworzeniu swoich "wedkowych zabawek"-100 lat!!pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 STO LAT TOMEK... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 STO LAT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Panowie dzięki serdeczne za życzenia. Do ZOBACZENIA nad wodą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Rzutem na taśmę: zdrowia przede wszystkim i do tego wszystkiego Darz bór .... eee ... wodom cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Rzutem na taśmę: zdrowia przede wszystkim i do tego wszystkiego Darz bór .... eee ... wodom cześć Dzięki Fatso. Nie było się okazji nawet pożegnać na Turawie jakoś tak wyszło. Dzięki kapitanie raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dobry z Ciebie załogant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi