Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Dobra... powoli się zbieram. Na warsztacie dwa projekty. Muchowy blank xls 3.05 #5... wbrew opiniom ze nie da rady.... da rady... więcej jak dojdą komponenty do budowy... będą alconity po całości.

Drugi to pomysł na wedke głowacicową do 60 gram w długości 2.7... będzie fajna armata.... Juz widzę ze i na szczupaki będzie dobry.... wiec dziękuję w tym miejscu kolegom

Mekamil i Psulek

a także pracowni Art-Rod :)

• Like 1

Dobra... powoli się zbieram. Na warsztacie dwa projekty. Muchowy blank xls 3.05 #5... wbrew opiniom ze nie da rady.... da rady...

Jak nie dasz rady to ja ...... wiesz  :P dawaj ten blank a ja już wiem co z niego zrobić  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ci co się udzielają to będą wiedzieli :D hahha

A ja zmieniłem trochę podejście :D

te kolory to dla mnie porażka ale każdy ma inne gusta to wiadomo, mam tylko takie jedno pytanie , Tomku czy miałeś sytuacje że nad wodą któryś kij z tych własnej roboty Cię zawiódł ? Tzn coś odpadło, coś się odkleilo itd itp ? Zastanawia mnie czy dążenie do idealnych omotek, lakierowania i wszystkich tych tajemniczych pierścieni w rekojesciach przekłada się na wartość użytkową ?

Pytam z ciekawości , proszę nie doszukiwać się tu szyderki.

pozdrawiam

• Like 1

te kolory to dla mnie porażka ale każdy ma inne gusta to wiadomo, mam tylko takie jedno pytanie , Tomku czy miałeś sytuacje że nad wodą któryś kij z tych własnej roboty Cię zawiódł ? Tzn coś odpadło, coś się odkleilo itd itp ? Zastanawia mnie czy dążenie do idealnych omotek, lakierowania i wszystkich tych tajemniczych pierścieni w rekojesciach przekłada się na wartość użytkową ?

Pytam z ciekawości , proszę nie doszukiwać się tu szyderki.

pozdrawiam

Powiem tak mam "swoich" wedek pewnie z 15... pewnie z 30 juz poszło w świat. Żadna jeszcze nad wodą mnie nie zawiodła i tez takich sygnałów nie dostawałem od nikogo kto na nie łowi...

Niestety poza nazwą reszta pozostała bez zmian :( A juz miałem nadzieję że 1001 omotka wyjdzie poprawnie. Pewnie tak ma być :)

Do 1001 omotki jeszcze mi bardzo daleko.... nie ćwiczę na sucho ,co Ci tej omotce się nie podoba...liczę ze rozwiniesz temat :) tak żebym wiedział na przyszłość co zle robie ... Edytowane przez Tomasz eS

Wędka fajnie wygląda, kolorki mogą być, ale poćwicz opisywanie wędek.

Przede wszystkim cieńsze literki/cyferki no i czcionka....

Jeżeli chodzi o grubość literek to specjalnie kupiłem gruby mazak i jest to celowe... a czcionka no cóż każdy ma inny charakter pisma :D