Mc.D Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kiedyś to się punktu G szukało , ale może to i takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Tu kolega dal rurę od odkurzacza do omotkowania... trochę mu ją oszpece. Ale może pęknięcie nie pójdzie dalej ....1410769299421.jpgpod koguta na turawe jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dobra... powoli się zbieram. Na warsztacie dwa projekty. Muchowy blank xls 3.05 #5... wbrew opiniom ze nie da rady.... da rady... więcej jak dojdą komponenty do budowy... będą alconity po całości. Drugi to pomysł na wedke głowacicową do 60 gram w długości 2.7... będzie fajna armata.... Juz widzę ze i na szczupaki będzie dobry.... wiec dziękuję w tym miejscu kolegomMekamil i Psulek a także pracowni Art-Rod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dobra... powoli się zbieram. Na warsztacie dwa projekty. Muchowy blank xls 3.05 #5... wbrew opiniom ze nie da rady.... da rady...Jak nie dasz rady to ja ...... wiesz dawaj ten blank a ja już wiem co z niego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Kurde Karol... dzisiaj mu przykleje przelotki na taśmie i jeszcze raz sprawdzę jak się wyrobie. Jak coś jest twój. A tym czasem... Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 O mamunciu, jaki cerwony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Czy w związku ze zmianą tytułu wątku, planujesz jakieś logo B4F? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 B4F Czyli : BUILD FOR FUN ...BO PO TO JEST TEN TEMAT. I nie wolno o tym zapominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Rozszyfrowałem jako for the future :=P Edytowane 18 Grudnia 2014 przez apioo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 I gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Chciałbym aby zostało ondnotowane, że wolałem starą nazwę wątku. Podobała mnie się ona po prostu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Ci co się udzielają to będą wiedzieli hahhaA ja zmieniłem trochę podejście Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Chciałbym aby zostało ondnotowane, że wolałem starą nazwę wątku. Podobała mnie się ona po prostu.Niestety poza nazwą reszta pozostała bez zmian A juz miałem nadzieję że 1001 omotka wyjdzie poprawnie. Pewnie tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ...jest progres... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ci co się udzielają to będą wiedzieli hahhaA ja zmieniłem trochę podejście te kolory to dla mnie porażka ale każdy ma inne gusta to wiadomo, mam tylko takie jedno pytanie , Tomku czy miałeś sytuacje że nad wodą któryś kij z tych własnej roboty Cię zawiódł ? Tzn coś odpadło, coś się odkleilo itd itp ? Zastanawia mnie czy dążenie do idealnych omotek, lakierowania i wszystkich tych tajemniczych pierścieni w rekojesciach przekłada się na wartość użytkową ? Pytam z ciekawości , proszę nie doszukiwać się tu szyderki. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Wędka fajnie wygląda, kolorki mogą być, ale poćwicz opisywanie wędek.Przede wszystkim cieńsze literki/cyferki no i czcionka.... Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Sandacz23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 A ja zmieniłem trochę podejście Ale że jak to, okoni z pustakami na grzbietach też nie będzie na blankach?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 te kolory to dla mnie porażka ale każdy ma inne gusta to wiadomo, mam tylko takie jedno pytanie , Tomku czy miałeś sytuacje że nad wodą któryś kij z tych własnej roboty Cię zawiódł ? Tzn coś odpadło, coś się odkleilo itd itp ? Zastanawia mnie czy dążenie do idealnych omotek, lakierowania i wszystkich tych tajemniczych pierścieni w rekojesciach przekłada się na wartość użytkową ? Pytam z ciekawości , proszę nie doszukiwać się tu szyderki. pozdrawiamPowiem tak mam "swoich" wedek pewnie z 15... pewnie z 30 juz poszło w świat. Żadna jeszcze nad wodą mnie nie zawiodła i tez takich sygnałów nie dostawałem od nikogo kto na nie łowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ...jest progres...Jestem zadowolony z postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Niestety poza nazwą reszta pozostała bez zmian A juz miałem nadzieję że 1001 omotka wyjdzie poprawnie. Pewnie tak ma być Do 1001 omotki jeszcze mi bardzo daleko.... nie ćwiczę na sucho ,co Ci tej omotce się nie podoba...liczę ze rozwiniesz temat tak żebym wiedział na przyszłość co zle robie ... Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ale że jak to, okoni z pustakami na grzbietach też nie będzie na blankach?!Jak to je widzisz folkowego wzoru na opisie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wędka fajnie wygląda, kolorki mogą być, ale poćwicz opisywanie wędek.Przede wszystkim cieńsze literki/cyferki no i czcionka....Jeżeli chodzi o grubość literek to specjalnie kupiłem gruby mazak i jest to celowe... a czcionka no cóż każdy ma inny charakter pisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Bez lampy foto Wiem ze dużo jeszcze do poprawienia ale jestem zadowolony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ten mur Jerycha? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Głowacice drżyjcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi