zetika16 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Kleje wszystkie razem na trzpieniu i skręcam mocno żeby klejenia nie było widać . Później rozwiercam na średnice blanku. Robie na trzpieniu do toczenia z taśmy podobna średnica jak ma blank i tocze Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ok,dzięki zrozumiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jutro przelotki jak wyschnie całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wydeaje mi się, że nie powina być taka przerwa na odkrytym blanku w uchwycie. Raz, że nieestetyczne, a dwa, to będzie tam tylko wszelki brud się gromadził. Powinieneś znaleźć idealnie spasowaną tuleję i ją na styk z blankiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wiesz generalnie pierwszy raz montowane ten uchwyt. Zdaje się że siadł pasowanie bardzo na bokach. Wsuniety na opór lekki. Ale dziwne jest to ze boki dotykają blanku a na krańcach nie . Przyjąłem ze tak ma być Nie wiem czy będzie widać na zdjęciach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tomku, jak nazywa się ten uchwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) http://spinningshop.pl/spinningowe-/8320-pacbay-blank-exposed-softtouch-gbs18c-b.html chyba to ten. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak jest to pac Bay gbs 16... miał być bordowy alps Leonard w kolor blanku ale cóż . Ciężko znaleźć było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tymczasem .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ładnie, równo położony lakier. Ale ta ostatnia omotka z ostatniego zdjęcia? Coś jej z tyłu chyba troszkę lakieru brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kurde walczę z tym lakierem . Idzie mi to jak krew z nosa czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tomek, nie ma zle. Porównując omotki z przed roku jest git. No może jeszcze ten opis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tomek, nie ma zle. Porównując omotki z przed roku jest git. No może jeszcze ten opis Wiesz z opisem nie wygram .. taki mam styl pisania ale lakier mam nadzieje ze dojdę wreszcie do odpowiedniego poziomu. Na razie staram się wyeliminować śliwki. musze tez nowe pędzelki jakieś zamówić do kolejnej wedki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tomasz pogadaj z żoną może ona ciekawiej pisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Czeka na debiut Jak na 3 metry nie jest chyba źle. Wyważona dwa cm przed stopka kołowrotka. Dobrze zbilansowana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) A XLS szóstka 10', to taki fajny i mocny kij streamerowy a Ty tę piątkę Minimami potraktowałeś i korbę założysz Niech dobrze służy Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 A XLS szóstka 10', to taki fajny i mocny kij streamerowy a Ty tę piątkę Minimami potraktowałeś i korbę założysz Niech dobrze służy No długo się zastanawiałem czy to robić. Ale nie żałuję teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Do siego roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Do siego roku Wzajemnie. Mam nadzieje ze do zobaczenia na Sanie w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Mam nadzieję, że się zgramy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 No i co . I miał być spokój po nowym roku. I lipa. Planuje zbrojenie batsona ist1263f. Na San i na brzany. Najlepsze jest to ze blank kupiłem za !!! 150 pln w Fishing Center 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Choroba postępuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Choroba postępuje Już jest nieuleczalna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Już jest nieuleczalna .Bo Swoje są najlepsze. Mimo że brzydkie itd. Będę dążył do tego aby w każdej dziedzinie mieć kij "swój" a nie swoje w kosmos . Tzn na giełdę Zastanawiam się nad castem na batsonie spg784 pod slidera 7... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi