Bujo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No i co . I miał być spokój po nowym roku. I lipa. Planuje zbrojenie batsona ist1263f. Na San i na brzany. Najlepsze jest to ze blank kupiłem za !!! 150 pln w Fishing Center Czyli to ty To blank zdecydowanie do d..y, ma jeszcze lakier kiepskiego koloru, na brzany na milion procent sie nie nada, wogole do niczego sie nie nada... Chetnie odkupie, moge nawet dac zarobic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Tomasz jak będziesz już po testach to napisz cos więcej o samym uchwycie.Mi osobiście nie przypasował Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Tomasz jak będziesz już po testach to napisz cos więcej o samym uchwycie.Mi osobiście nie przypasował Jasne ze napisze. Na sucho nie powiem złego słowa. Fajnie leży . Zobaczymy jak będzie po kilku godzinach trzymania i mechanika wędka 3 metry Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Czyli to ty To blank zdecydowanie do d..y, ma jeszcze lakier kiepskiego koloru, na brzany na milion procent sie nie nada, wogole do niczego sie nie nada... Chetnie odkupie, moge nawet dac zarobic Najwyżej będzie jako tyczka dla fasoli robił u moich córek ... a tak na poważnie jak bym zrezygnował ze zbrojenia jest Twój. Na razie jest opłacony i czekam jeszcze na odpowiedz odnośnie spg784 pod casta l... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Najwyżej będzie jako tyczka dla fasoli robił u moich córek ... a tak na poważnie jak bym zrezygnował ze zbrojenia jest Twój.Na razie jest opłacony i czekam jeszcze na odpowiedz odnośnie spg784 pod casta l... To rezygnuj i dawaj znac, mowie powaznie. Pozdrawiam, Bujo P.S. Tego CD XLS nie ma co sie bac, ta wedka ma wytrzymac lipienia 50 czy pstraga 60 cm i takie ryby widzialem lowione przy mnie ( na modele krotsze czyli 9') wiec klenie tez obskoczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Balnk juz w domu. Czekam tylko na komponenty z BRC i do dzieła. Będzie fajna armata na San... piękny kolor... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Balnk juz w domu. Czekam tylko na komponenty z BRC i do dzieła. Będzie fajna armata na San... piękny kolor...Przemyśl z tym 3,2m.Ja uważam że zdecydowanie za długi na San.Skup się nad długością 2,9m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Przemyśl z tym 3,2m.Ja uważam że zdecydowanie za długi na San.Skup się nad długością 2,9m.Józek jak nie zbuduje to się nie dowiem. Decyzja zapadła. Będzie budowa... Korek juz jedzie i cala reszta. Najwyżej będzie na płot na taras. Kto bogatemu zabroni Zresztą xls tez mówili że nie będzie a jest Trzeba próbować coś nowego nie tylko 2.7 czy 2.4 Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Trzymam kciuki za projekt???? Edytowane 9 Stycznia 2015 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Co mówi na temat nici pan Kawalec którego przedstawiać raczej nie potrzeba :"Dużym błędem jest robienie omotek z nici nylonowych szewskich, bo jeżeli się je za mocno ściągnie, to można blank wypaczyć (wgnieść) i potem on w tym miejscu pęknie. Najczęściej stosuje sie następujące nici: 00 (0,113mm) - ultra lekkie spiningi, muchówki A (0,175mm)- muchówki i spiningiC (0,260mm)- wędziska morskie, ciężkie spiningiD,E (0,330mm)- wędziska trolingowe i plażowe. Najlepsze nici na świecie produkuje już od ponad 100 lat amerykanska firma Gudebrod. Oferując 32 kolory nici nylonowych i jedwabnych, 16 kolorów nici metalicznej, 12 rodzajów nici dwukolorowych. Nazwa handlowa tych nici to: Rod Wrapping lub Nylon Rodwinding."...... I wszystko jasneNie sadze żeby to miało wplyw, nylon to nylon. Może oni cos dodają do tych nici ale nie sadze aby tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nie sadze żeby to miało wplyw, nylon to nylon. Może oni cos dodają do tych nici ale nie sadze aby tak byłoZapewniam Cię ze jest różnica. Widać to po omotkach po lakierowaniu. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kiedyś już o tym było,szewskie nici są woskowane by nie chłoneły wody czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjanl Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zależy które, są i nie woskowane.Zazwyczaj woskowane są grube nici.Musze sprawdzić jak zachowują się pod lakierem, bo mam tego od groma, różnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kiedyś już o tym było,szewskie nici są woskowane by nie chłoneły wody czy coś takiego.Woskowanie pozwala na płynniejsze przechodzenie przez skórę, gumę itp.Na bank lakier będzie "uciekał" z takiej nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jestem w trakcie naprawiania wedki na blanku savage gear. LRF. Blank papierowy. Załamał się pod wpływem ustawiania przelotki w osi przed lakierowaniem... Ale UL z tego będzie spoko. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Nowe rękojeści czekają na wklejanie. Nowa okoniowka na blanku od kolegi z forum Marius13 i wędka na batsonie 3.20 do 21 gram w drodze Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jutro przelotki i lakier a w niedziele nad wodę .... może 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dwa dni od lakierowania, nie za szybko nad tą wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pojedzie tylko w celu testów rzutowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Tomaszek a cóżeś nad fore taki kapelusik pierdyknął? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A będzie docierany bo zapomniałem pierścionka zamówić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A będzie docierany bo zapomniałem pierścionka zamówić ....Myślałem, że Ci zajumali na poczcie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi