Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

No i co . I miał być spokój po nowym roku. I lipa. Planuje zbrojenie batsona ist1263f. Na San i na brzany. Najlepsze jest to ze blank kupiłem za !!! 150 pln w Fishing Center

Czyli to ty :) To blank zdecydowanie do d..y, ma jeszcze lakier kiepskiego koloru, na brzany na milion procent sie nie nada, wogole do niczego sie nie nada...

Chetnie odkupie, moge nawet dac zarobic :) 

• Like 3

Tomasz jak będziesz już po testach to napisz cos więcej o samym uchwycie.

Mi osobiście nie przypasował :(

Jasne ze napisze. Na sucho nie powiem złego słowa. Fajnie leży . Zobaczymy jak będzie po kilku godzinach trzymania i mechanika wędka 3 metry Edytowane przez Tomasz eS

Czyli to ty :) To blank zdecydowanie do d..y, ma jeszcze lakier kiepskiego koloru, na brzany na milion procent sie nie nada, wogole do niczego sie nie nada...

Chetnie odkupie, moge nawet dac zarobic :)

Najwyżej będzie jako tyczka dla fasoli robił u moich córek ... a tak na poważnie jak bym zrezygnował ze zbrojenia jest Twój.

Na razie jest opłacony i czekam jeszcze na odpowiedz odnośnie spg784 pod casta l...

Najwyżej będzie jako tyczka dla fasoli robił u moich córek ... a tak na poważnie jak bym zrezygnował ze zbrojenia jest Twój.

Na razie jest opłacony i czekam jeszcze na odpowiedz odnośnie spg784 pod casta l...

To rezygnuj i dawaj znac, mowie powaznie. 

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Tego CD XLS nie ma co sie bac, ta wedka ma wytrzymac lipienia 50 czy pstraga 60 cm i takie ryby widzialem lowione przy mnie ( na modele krotsze czyli 9') wiec klenie tez obskoczy :)

• Like 1

Przemyśl z tym 3,2m.Ja uważam że zdecydowanie za długi na San.Skup się nad długością 2,9m.

Józek jak nie zbuduje to się nie dowiem. Decyzja zapadła. Będzie budowa... Korek juz jedzie i cala reszta. Najwyżej będzie na płot na taras. Kto bogatemu zabroni :D

Zresztą xls tez mówili że nie będzie a jest :D

Trzeba próbować coś nowego nie tylko 2.7 czy 2.4

Edytowane przez Tomasz eS

Co mówi na temat nici pan Kawalec którego przedstawiać raczej nie potrzeba :

"Dużym błędem jest robienie omotek z nici nylonowych szewskich, bo jeżeli się je za mocno ściągnie, to można blank wypaczyć (wgnieść) i potem on w tym miejscu pęknie. Najczęściej stosuje sie następujące nici: 00 (0,113mm) - ultra lekkie spiningi, muchówki

A (0,175mm)- muchówki i spiningi

C (0,260mm)- wędziska morskie, ciężkie spiningi

D,E (0,330mm)- wędziska trolingowe i plażowe.

Najlepsze nici na świecie produkuje już od ponad 100 lat amerykanska firma Gudebrod. Oferując 32 kolory nici nylonowych i jedwabnych, 16 kolorów nici metalicznej, 12 rodzajów nici dwukolorowych. Nazwa handlowa tych nici to: Rod Wrapping lub Nylon Rodwinding."

...... I wszystko jasne

Nie sadze żeby to miało wplyw, nylon to nylon. Może oni cos dodają do tych nici ale nie sadze aby tak było

Jestem w trakcie naprawiania wedki na blanku savage gear. LRF. Blank papierowy. Załamał się pod wpływem ustawiania przelotki w osi przed lakierowaniem... Ale UL z tego będzie spoko.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...