Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tomek byś przypadkiem nie dawał komuś opisywać wędki.Twój podpis ma w sobie charyzmę i wymowę.Mówię to z całą powagą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tomasz wiedziałem, że będą z Ciebie "ludzie"!!!Progres przez duuuże "P" widzę proszę Pana Tak trzymaj, opisy i wykonanie jak Józef zauważył na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Panowie przestałem się poprostu kontrolować .. pisze naturalnie jak zawsze.... jeszcze tylko musze korepetycje u jakiegoś lakiernika wziąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Panowie przestałem się poprostu kontrolować .. pisze naturalnie jak zawsze.... jeszcze tylko musze korepetycje u jakiegoś lakiernika wziąćTomek ja myślę, że co niektórzy lakiernicy u Ciebie powinni wziąć korepetycje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wyrobiłeś się nieźle z tą czcionką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tomek, to nie Twoje wędki, ten opis jest za fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Panowie przestałem się poprostu kontrolować .. pisze naturalnie jak zawsze.... jeszcze tylko musze korepetycje u jakiegoś lakiernika wziąćNie jest źle, nie przesadzaj, mi się wydaje że w tym przypadku potrzebne są tylko i wyłącznie "siły wyższe" w postaci naparstka jakiejś dobrej whisky żeby się wyluzować delikatnie i popatrzeć na nakładany lakier z innej strony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo07 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Efekt z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Podpis zobaczyłem i od razu lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Perch Sniper - White Power Tomasz Twoje wędki coraz ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Staram się to robić na luzie większym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Super, Tomasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Super, TomaszSuper nie.... W porównaniu do innych co najwyżej nie źle.... ????. Ale super będzie.... Z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Batson Ist 1263f po testach wstępnych na Sanie. Kapitalna wędka pstrągowa do woblerów od 5cm. Rzucałem nawet Alaska 3cm... Wcale nie czuć wagi przy takiej długości. A prowadzenie woblerów na wysokim wedzisku nad glonami i na płytkiej wodzie jest bajecznie proste przy długości 3.2... Od dzisiaj to mój numer jeden na San z płytka woda i pstrągami. Edytowane 1 Lutego 2015 przez Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Batson Ist 1263f po testach wstępnych na Sanie. Kapitalna wędka pstrągowa do woblerów od 5cm. Rzucałem nawet Alaska 3cm... Wcale nie czuć wagi przy takiej długości. A prowadzenie woblerów na wysokim wedzisku nad glonami i na płytkiej wodzie jest bajecznie proste przy długości 3.2... Od dzisiaj to mój numer jeden na San z płytka woda i pstrągami.No masz, ma następną zabawkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tomek a XLS-a naginałeś na kropkach może ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Jeszcze nie. Czeka w kolejce... . ????Ale po tym co widziałem dzisiaj nad wodą napewno będzie dobry... Edytowane 1 Lutego 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 uploadfromtaptalk1422693633709.jpg uploadfromtaptalk1422693661888.jpg uploadfromtaptalk1422693691480.jpgWidzę,że nici zielone to Fuji Ultra Poly Ładne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Złamany ATC kupiony na naszej giełdzie ... wynikiem zbyt dużej ilości czasu wędka naprawiona. Odcięte miejsca z pęknięciami co skutkowało skrócenie wędki o jakieś 15 cm w dolniku... wstawiony blank w środek i omotka na górę ... nie wiem czy wytrzyma.... zobaczymy.... ciekawy jestem.... Kupiona celem ubrania szczytu na zapas w minima do mojej wędki (mam taką samą ) ale szczyt tez łatany powyżej łączenia z tym ze widac ze zrobione to dobrze i profesjonalnie... prawdopodobnie w Rodmas skąd pochodzi wędka ... Maskowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Oprócz blanku w środek dobrze dopasować kawałek również od góry. Ewentualnie na to dać dopiero omotkę i lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tak robiłem wcześniej i się trzyma... Teraz testuje bez zewnętrznej warstwy... Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jeśli zrobisz tak jak pokazałeś na fotce to w miejscu przejścia z jednego kawałka na drugi lakier na omotce na 90% pęknie (sam lakier). Czy całość będzie trzymać... się okaże. Lepiej/mocniej (niekoniecznie estetyczniej) byłoby dopasować na wierzch kawałek innego blanku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No zobaczymy... sam jestem ciekaw... jak się nadążyć okazja sprawdzić nie omieszkam poinformować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi