Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie przestałem się poprostu kontrolować .. pisze naturalnie jak zawsze.... jeszcze tylko musze korepetycje u jakiegoś lakiernika wziąć

Nie jest źle, nie przesadzaj, mi się wydaje że w tym przypadku

potrzebne są tylko i wyłącznie "siły wyższe" w postaci naparstka jakiejś dobrej whisky :) żeby się wyluzować delikatnie i popatrzeć na nakładany lakier z innej strony...

:)

• Like 1

Batson Ist 1263f po testach wstępnych na Sanie. Kapitalna wędka pstrągowa do woblerów od 5cm. Rzucałem nawet Alaska 3cm... Wcale nie czuć wagi przy takiej długości. A prowadzenie woblerów na wysokim wedzisku nad glonami i na płytkiej wodzie jest bajecznie proste przy długości 3.2... Od dzisiaj to mój numer jeden na San z płytka woda i pstrągami.

Edytowane przez Tomasz eS
  • Like 3

Batson Ist 1263f po testach wstępnych na Sanie. Kapitalna wędka pstrągowa do woblerów od 5cm. Rzucałem nawet Alaska 3cm... Wcale nie czuć wagi przy takiej długości. A prowadzenie woblerów na wysokim wedzisku nad glonami i na płytkiej wodzie jest bajecznie proste przy długości 3.2... Od dzisiaj to mój numer jeden na San z płytka woda i pstrągami.

No masz, ma następną zabawkę :) .

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Złamany ATC kupiony na naszej giełdzie ... wynikiem zbyt dużej ilości czasu wędka naprawiona. Odcięte miejsca z pęknięciami co skutkowało skrócenie wędki o jakieś 15 cm w dolniku... wstawiony blank w środek i omotka na górę ... nie wiem czy wytrzyma.... zobaczymy.... ciekawy jestem.... Kupiona celem ubrania szczytu na zapas w minima do mojej wędki (mam taką samą ) ale szczyt tez łatany powyżej łączenia z tym ze widac ze zrobione to dobrze i profesjonalnie... prawdopodobnie w Rodmas skąd pochodzi wędka ...

Maskowanie....

post-49438-1428047999,3205_thumb.jpg

Jeśli zrobisz tak jak pokazałeś na fotce to w miejscu przejścia z jednego kawałka na drugi lakier na omotce na 90% pęknie (sam lakier). Czy całość będzie trzymać... się okaże. Lepiej/mocniej (niekoniecznie estetyczniej) byłoby dopasować na wierzch kawałek innego blanku... 

• Like 1