Patryk1125 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Tomek teraz tylko lakieru nie spi.... ol i będzie malina Ta wstawka ròżowa to pianka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Tak to pianka czerwonaA co do lakieru ... no cóż się suszy ... zobaczymy Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Bardzo fajny projekt. Stonowany i gustowny. Dla mnie 10/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Super wyszło! Fajne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Tomek są dwie rzeczy . Pierwsza to rozmiar fotek , dlaczego nie zmniejszysz troche i druga dlaczego zaczep do góry nogami , o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Tomek są dwie rzeczy . Pierwsza to rozmiar fotek , dlaczego nie zmniejszysz troche i druga dlaczego zaczep do góry nogami , o co chodzi ?Co do rozmiaru fotek to nie wiem ze jest jakiś problem... u mnie na tablecie i telefonie wyswietla normalnie... Co do zaczepu cóż kiedyś dałem zaczep u dołu na takiej odległości i żyłka o niego czasem lubiła się zawinąć ... od tego czasu daje u góry. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 A nie lepiej dać z boku zaczep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Gdzie dasz tam będzie. ...ja robiłem dla siebie... I pod siebie i dałem od góry ... bo taki miałem kaprys ... zresztą przeważnie daje od góry Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 20150618_175339.jpg Drewniany insert od kolegi z forum...te pierścionki kończące uchwyt , to te https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Pierscienie-WCS-16-do-uchwytow-FUJI-SK2-16/749czy jeszcze coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 te pierścionki kończące uchwyt , to te https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Pierscienie-WCS-16-do-uchwytow-FUJI-SK2-16/749czy jeszcze coś innego ?tak to te pierścienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 tak to te pierścieniedzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ładnie,Tomuś, coraz ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Toooomaaaszzz! Ale progres ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzięki ... Ćwiczę ... Toooomaaaszzz! Ale progres ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zdjęcia tak na szybko z suszarki.Techno jerk.. Lepsze fotki jak wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Fajny i pierwszy i drugi .Tomek , ta srebrna wstawka w dolniku to stal? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Fajny i pierwszy i drugi .Tomek , ta srebrna wstawka w dolniku to stal?Wiesz co zdemontowalem kiedyś taka tuleje z jakiegoś kongera ... Teraz przy budowie bieda - wędki (z tego co miałem ) wykorzystałem. Trochę nie jest to spasowane w dolniku ale cóż. moje marzenie o dwu częściowej jerkowce do nieoszczedzania na pontonie się spełniło wreszcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wiesz co zdemontowalem kiedyś taka tuleje z jakiegoś kongera ...Teraz przy budowie bieda - wędki (z tego co miałem ) wykorzystałem. Trochę nie jest to spasowane w dolniku ale cóż. moje marzenie o dwu częściowej jerkowce do nieoszczedzania na pontonie się spełniło wreszcie ...No widzisz , nie zgadaliśmy się - bym Ci utoczył coś stosownego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 No widzisz , nie zgadaliśmy się - bym Ci utoczył coś stosownego..Jeszcze będzie na to okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Wszystkiego najlepszego, może pyknij jakiegoś urodzinowego okonia na blanku bo czekam i czekam. Mógłby mieć np. taką urodzinową czapeczkę i cycki, bo co to za urodziny bez cycków Tak bym to widział: Edytowane 1 Lipca 2015 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tomek na kolorowo ten Twój techno jerk . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tomek na kolorowo ten Twój techno jerk .Taki był zamysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi