zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 BACZNOŚĆ! W LEWO ZWROT...!Hehe military style 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Czarne na czerwonym jedzie po zielonym? Mlodzi nie beda pamietac, odpowiedz murzyn na jawie jedzie po trawie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 BACZNOŚĆ!W LEWO ZWROT...!Hehe military style rps20150828_122230.jpgRaczej Fulkap stajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Super Tomek, czekam na omotki camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Super Tomek, czekam na omotki camo. Jest pewien pomysł na to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Trochę to trwało .... Natłok spraw...Nie było czasu ...Omotki bardziej moro nie wymyśliłem ...Ale wczoraj znalazłem chwile... Blank jak widać MHX..przelotki fuji sicInsert od kolegi Ark70Ot tyle ... B4F - jak zawsze Jako bonus.... Na jednej z omotek siadła mucha ... wracam z pracy a tu zonk. Kurde musiałem rozebrać lakier.... Ale PO CO!! Teraz żałuję .... miałbym coś wyjątkowego. trzeba mi było dolać lakieru .... I było by jak bursztyn z niespodzianką 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Super wyszła w camo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Na jednej z omotek siadła mucha ... wracam z pracy a tu zonk. Kurde musiałem rozebrać lakier.... Ale PO CO!! Teraz żałuję .... miałbym coś wyjątkowego. trzeba mi było dolać lakieru .... I było by jak bursztyn z niespodzianką hehehe mi sie ostatnio cma w lakier wplatala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 hehehe mi sie ostatnio cma w lakier wplatala Z naturą nie wygrasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie opieraj tej wędki o krzaczory bo jej nie znajdziesz później To maskowanie sprawi że zwiążesz się z wędką na stałe hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie opieraj tej wędki o krzaczory bo jej nie znajdziesz później To maskowanie sprawi że zwiążesz się z wędką na stałe heheDobrze ze blank nie jest zielony... Jeszcze musze jakiś buttcap wykombinować w ten deseń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Super wyszła w camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Super wyszła w camoDzięki... Powiem Ci ze mi się tez podoba ten format.... Szkoda ze sandaczy jak na lekarstwo w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jako bonus.... Na jednej z omotek siadła mucha ... wracam z pracy a tu zonk. Kurde musiałem rozebrać lakier.... Ale PO CO!! Teraz żałuję .... miałbym coś wyjątkowego. trzeba mi było dolać lakieru .... I było by jak bursztyn z niespodzianką Chciałbym żeby mi jakaś Sanowa jętka ładnie siadła na muchówce. Ojjj, chciałbym. Zaraz bym ją .... zalał a nie ... skrobnął jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No kurde... Pomyślałem o tym jak juz nieodwracalnie usunięta została... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 U trochę tu pajęczyna zaczynało zarastać. Coś trzeba z tym zrobić. 3 patyki w reaktywacji kolegi @kon...Rozbiórka do zera... obdarcie ze skóry i polerka .... nowe rekojesci i uchwyty... nowy set przelotek ...Mam nadzieje ze podołam wymaganiom ponieważ mam je ubrać wg własnego gustu. A to fajne klasyki... Best Master 2.4 do 21 gStradic stary 2.7 do 12 (piękna kluska)I Robinson Titanium 2.7 do 35 gram. . Ten ostatni już gotowy... ale zdjęcia dodam dopiero jak wyślę paczkę do właściciela ... niech zobaczy jako pierwszy na żywo ... Następny krok MATAGI TR80. Długo wyczekiwany ... wreszcie dostępny w BRC... w sumie spoko się złożyło bo od jutra Black Friday wiec coś zostanie na inne komponenty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Lakier położony wzorowo , brawka :clappinghands: na temat reszty się nie wypowiadam bo wiadomo spraw gustów nie komentujemy ,są różne tak jak i my jesteśmy różni . Muszę przyznać że warsztatowo poszedłeś bardzo naprzód i tak trzymaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 TADAM. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 bardzo fajny blank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Teraz czekam na nową fale gotówki i set tytanowy trzeba będzie zamówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Teraz czekam na nową fale gotówki i set tytanowy trzeba będzie zamówić ... Torzite czy sic tytan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Torzite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tylko uchwyt jest jeszcze niewiadomą mam poważny dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tylko uchwyt jest jeszcze niewiadomą mam poważny dylemat Ktore rozwazasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi