Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Trochę to trwało ....

Natłok spraw...

Nie było czasu ...

Omotki bardziej moro nie wymyśliłem ...

Ale wczoraj znalazłem chwile...

Blank jak widać MHX..

przelotki fuji sic

Insert od kolegi Ark70

Ot tyle ...

B4F - jak zawsze :)

post-49438-1441863768,7264_thumb.jpg

post-49438-1441863779,9996_thumb.jpg

post-49438-1441863788,452_thumb.jpg

post-49438-1441863794,8629_thumb.jpg

post-49438-1441863800,392_thumb.jpg

post-49438-1441863818,0108_thumb.jpg

Jako bonus....

Na jednej z omotek siadła mucha ... wracam z pracy a tu zonk. Kurde musiałem rozebrać lakier....

Ale PO CO!! Teraz żałuję .... miałbym coś wyjątkowego. trzeba mi było dolać lakieru .... I było by jak bursztyn z niespodzianką :D

• Like 5

Na jednej z omotek siadła mucha ... wracam z pracy a tu zonk. Kurde musiałem rozebrać lakier....

Ale PO CO!! Teraz żałuję .... miałbym coś wyjątkowego. trzeba mi było dolać lakieru .... I było by jak bursztyn z niespodzianką :D

hehehe mi sie ostatnio cma w lakier wplatala ;)

• Like 1

Jako bonus....

Chciałbym żeby mi jakaś Sanowa jętka ładnie siadła na muchówce. Ojjj, chciałbym.

Zaraz bym ją .... zalał a nie ... skrobnął jak Ty. ;)

• 2 miesiące temu...

U trochę tu pajęczyna zaczynało zarastać. Coś trzeba z tym zrobić.

3 patyki w reaktywacji kolegi @kon...

Rozbiórka do zera... obdarcie ze skóry i polerka .... nowe rekojesci i uchwyty... nowy set przelotek ...

Mam nadzieje ze podołam wymaganiom ponieważ mam je ubrać wg własnego gustu. A to fajne klasyki...

Best Master 2.4 do 21 g

Stradic stary 2.7 do 12 (piękna kluska)

I Robinson Titanium 2.7 do 35 gram. .

Ten ostatni już gotowy... ale zdjęcia dodam dopiero jak wyślę paczkę do właściciela ... niech zobaczy jako pierwszy na żywo ...

Następny krok MATAGI TR80. Długo wyczekiwany ... wreszcie dostępny w BRC... w sumie spoko się złożyło bo od jutra Black Friday wiec coś zostanie na inne komponenty ...

Lakier położony wzorowo , brawka :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: na temat reszty się nie wypowiadam bo wiadomo spraw gustów nie komentujemy ,są różne tak jak i my jesteśmy różni . Muszę przyznać że warsztatowo poszedłeś bardzo naprzód i tak trzymaj :good:

• Like 1