zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Delfin lub skss 16 z drewnem ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Delfin lub skss 16 z drewnem ... Delfin, ciekawy wybor, samemu sie zastanawiam nad tym uchwytem do jakiegos projektu Jak sie zdecydujesz to daj znac jak wrazenia, czucie itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Delfin lub skss 16 z drewnem ...A jaki set przelotek pod delfina... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A jaki set przelotek pod delfina... ? To uchwyt przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Delfin ciekawy wyrób macalem w Lublinie , wygodny niesamowicie tylko z kupnem nie tak prosto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A jaki set przelotek pod delfina... [emoji14]h34r: ?W sprawie setu trzeba pisać bezpośrednio do twórcy Ja mam to szczęście ze mam dobrych kolegów co pomogli zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 osobiście to bym sobie na IPS Fuji zrobił, do tego Carbon i aluminium...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 W sprawie setu trzeba pisać bezpośrednio do twórcy Ja mam to szczęście ze mam dobrych kolegów co pomogli zdobyć Takie ''konszachty'' Panie...tylko abyś się nie przestraszył jak to wygląda...bo działa znakomicie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 osobiście to bym sobie na IPS Fuji zrobił, do tego Carbon i aluminium......Tylko na tym ''patencie'' o którym pisze Tomek i butt-cie z pianki,to waga wszystkiego zamknie się w 22-25g +blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Masz ? Mam i nie oddam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dobre do XUL ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tylko na tym ''patencie'' o którym pisze Tomek i butt-cie z pianki,to waga wszystkiego zamknie się w 22-25g +blank.no ja wiem...a o tym Delfinie to sam myślę pod okoniowe Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dobre do XUL ??Ja mam w grubszym kijku...w kiju o ugięciu nie ''kołowym'' z sztywniejszym dolnikiem jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 no ja wiem...a o tym Delfinie to sam myślę pod okoniowe SuzukiNa forum ''krąży'' Super Trout zrobiony w ten ''sposób'' i waży coś koło 27g cały...ostatnio trochę nim kolega @Ezechiel ''wywijał''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 No właśnie zastanawiam się nad zasadnościa montażu na takim blanku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Niema się nad czym zastanawiać...jak masz mozliwość.Ten TR80 to szybki blank jak na tą klasę i dolniczek,też ma al'dente,więc bedzie git,pod paprochy jak znalazł. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Paavo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Niema się nad czym zastanawiać...jak masz mozliwość.Ten TR80 to szybki blank jak na tą klasę i dolniczek,też ma al'dente,więc bedzie git,pod paprochy jak znalazł.Dobrze prawi...polać koledze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A tymczasem Bling bling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 ...jeszcze do tego Milena po polerce i 4 funtowy kajdan na szyję... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zloto Cykaj fotki seryjnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 jak seryjnie ??? Fotki będą w odpowiednim czasie i przy odpowiednim świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Na luzie zupełnie Patrząc na twoją ostatnią prace przypomina mi się scena z kultowego już filmu "Chłopaki nie płaczą" , ten kij wygląda jak "Bolec" gdzie napis to taki rozmazany tatuaż a omotka na przelotkach to ciążący do ziemi złoty łańcuch Bolca , oczywiście to moje chore skojarzenia "z przymrożeniem oka" i też na bardzo dużym luziku po kieliszeczku dobrego koniaczku Nazwij kij "Bolec" pasuje super .Znam twoje poczucie humoru i spory dystans do siebie oraz swoich prac jak i spory luz ,więc przyjmij to jako nie krytykę bo nią nie jest ale jako luzackie określenie . Kij ma łowić a nie wyglądać jak mówi mój kumpel i to jest kwintesencja RB Niech "Bolec" zatem łowi same Rekordy!https://www.youtube.com/watch?v=WOFk0PpG1EA moment w minucie 35:10 i dalej jest moim zdaniem rewelacyjnyNa mnie się nie gniewaj bo jak już wspomniałem "z przymrożeniem oka" Edytowane 2 Grudnia 2015 przez mrWhite7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Poczekaj na dolnik olśniewający Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi