mrWhite7 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Poczekaj na dolnik olśniewający Aż strach się bać Pewnie też "na bogato" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dostałem wolna rękę w tych projektach... najwyżej kolega nie będzie się odzywał do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dlaczego ma się nie odzywać ? ...nie rozumiem przecież ładnie i na bogato 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Tylko czy w jego stylu [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jak dla Cygana to powinien byc zadowolony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 dobre. ja osobiście nie lubię festynu, ale są tacy co kochają i ich sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Poczekaj na dolnik olśniewający Wewnętrzny głos mi podpowiada ,że to będzie patyk który przejdzie do historii polskiego R.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wewnętrzny głos mi podpowiada ,że to będzie patyk który przejdzie do historii polskiego R.B. Na żaden kij jeszcze forum tak nie czekało jak na "Bolca" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Z akcji przerabiania starych na nowe w ramach samokształcenia wędki wysłane Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) A gdzie "Bolec" ? Edytowane 10 Grudnia 2015 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Będzie wszystko... Później... Może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Czekamy oczywiście na "złotego chłopaka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Na chwilę obecną szykuje się coś do matagi .... Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tomek jesteś pewny, że to element rękojeści! ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Bardzo oryginalny zresztą , ma chłopak fantazję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tomek jesteś pewny, że to element rękojeści! ? Przecież nie napisał że to jest "element rękojeści " tylko "coś do Matagi" i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Artur chyba dla "Matagi ego" No ale czekamy na odpowiedź , co Twórca miał na myśli! ? Tak nawiasem mówiąc to u Tomka w wątku zawsze się "coś dzieje" pozytywnego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tomek jesteś pewny, że to element rękojeści! ? Masz racje to ma być może być rear grip.... Wszyscy robią jednakowe tylko konfigurację i ilość korków zmieniają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Ta wędka musi być opisana jako "Captain Dildo"Artur chyba zgodzisz się, ze mną, że po "premierze" rear gripu to jest właściwa nazwa wędki! ? Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Baars 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 A więc tak... 3 wędki. 3 przeróbki ... Jako pierwszy BOLEC. A tak w oryginale to shimano Best Master 2.40 7-21 gram...po nowemu ubrany w minimy . Uchwyt a'la skss (jak dla mnie to "to" nawet koło fuji nie powinno leżeć - tak na marginesie ) z insertem z korka mielonego .. kompilacja korka jest od Mekamila gotowa razem z widdingami... Korek słabej jakości ale cena to wynagradza Wędka rozebrana po całości . Wyszlifowana z lakieru ... I oto co z niej wyszło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Model nr dwa ... pierwotnie robinson titanium 2.7 10-35 gram...Jak wyżej ogolocony do zera ... na rekojesci pianka plus uchwyt fuji... przelotki batson forecast a na szczycie fuji alconite. Chciałem oszczędzić oryginalny lakier na blanku ale niestety się nie udało ... nie obyło się więc bez polerowania ... Efekty pracy poniżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tomek jak szlifowałeś lakier w Shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Super to wyszło , szczególnie ten w białym korku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 I na koniec oldschoolowa wędka ze stajni shimano -stradic 2.7 do 12 gram. Kluseczka o akcji makaronu... rozebrana z komponentów . w dolnik wklejona przedłużka blanku bo wcześniej ktoś skrócił i sekcje były nierówne ... lakier na blanku porysowany ale piękny wiśniowy kolor ... udało się go zostawić ... trochę rys jest ale... klimat starego shimano chciałem zostawić ... Przelotki minimy plus uchwyt pacyfic bay .... niestety pianka na rękojeści redukcja kosztów ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wszystkie 3 wedki są własności kolegi @Kon dla którego były odnawianie w ramach akcji: Moje szkolenie na twoich wędkach Praca moja była zupełnie nieodpłatna. Jestem bardzo wdzięczny za zaufanie kolegi i przekazanie dawców ... dzisiaj pewnie wedki są /będą u Ciebie Zrobiłem co mogłem i jak umiałem... mogłem kilka rzeczy zrobić lepiej ... ale cóż ... następnym razem będzie lepiej ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi