zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tomek jak szlifowałeś lakier w Shimano?Nożyk ... później papier ścierny i na końcu polerka papierkiem 600...Do momentu pojawienia się takiej ciekawej faktury ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Czyli do zeber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zebry tam nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nooo Tomek, duzo,duzo ladnych szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Niezle poszlo Bolec wykonany pierwsza klasa, ten drugi tez cos ma w sobie. W tym trzeci ta wisniowa nitka to jaka to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Kurcze musiałbym sprawdzić ... pod kolor któregoś blanku wcześniejszego kupowałem ... chyba pod XLS o ile mnie pamięć nie myli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Kolejny element układanki ... Czekam jeszcze tylko na torzite i uchwyt skss z BRC i do dzieła .... jeżeli przyjdzie dzisiaj to testy po weekendzie juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 To u Matagiego nie będzie Delfina...uuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No nie... stwierdziłem ze lepiej pod sandacza go będzie wykorzystać ... tu jego potencjał by się marnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Takie cuda tylko u forumowe kolegi Ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Takie cuda tylko u forumowe kolegi Ark70 Oj, tam -nie przesadzajmy, zwykły kawał drewna tyle ze w unikalnym żółto złotym kolorze.Czyściutko poklejone Tomek , nic nie wyłazi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Jako, że patyki moje to i na forum muszę niniejszym napisać i podziękować, co czynię... Tomek, szacun za robotę, pomysły i wykonanie. Jak dodam do tego, że tempo i kontakt pierwsza klasa, to coś czuje, że od patyków się nie opędzisz... Jak koledzy pewnie zauważyli, akcja w wykonaniu Tomka miała na celu przywrócenie do życie już wiekowych kijaszków, Stradic i Titanium to lata 90, Beast też nie nowy, seria BX. Wyniki przeszły moje najśmielsze oczekiwania... Zwłaszcza styrany Stradic zyskał nowy blask i totalnie nową akcję, wciąż to klucha jakich mało ale na oryginalnych przelotkach miało się wrażenie że leci na ryj pod ich ciężarem. Teraz miodzio.... Robota miała poniekąd znamiona sentymentalne, odnowić, pooglądać, nacieszyć się i odstawić na zasłużoną emeryturę za szafę. Ale śmiało mogę powiedzieć, że jeszcze nie raz wrócę do kijaszków. "Bolec" bez lakieru i na minimach zaskakuje nie mniej pozytywnie, pstrągowy uniwersał jakich mało. I podoba mi się chociaż romskiej krwi u mnie na lekarstwo... Titanium to jeden z moich pierwszych kijaszków, z czasów studenckich, łowił chyba wszystko od pstrągów po bolenie i sandacze. Trochę brakuje mi specyficznego lakieru ale jego stan faktycznie nie dawał szans na pozostawienie. Teraz zupełnie nowy design, muszę się jeszcze przyzwyczaić... No i na koniec, Tomek, szacun raz jeszcze!!!! Dzięki. PzdrMarcin Edytowane 15 Grudnia 2015 przez kon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Z jakiego drzewa sobie zamowiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Z jakiego drzewa sobie zamowiles?Musisz pytać stwórcy bo mnie te nazwy zbytnio się mieszają Chciałem coś pod złote wstawki i ciemny korek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jako, że patyki moje to i na forum muszę niniejszym napisać i podziękować, co czynię... Tomek, szacun za robotę, pomysły i wykonanie. Jak dodam do tego, że tempo i kontakt pierwsza klasa, to coś czuje, że od patyków się nie opędzisz... Jak koledzy pewnie zauważyli, akcja w wykonaniu Tomka miała na celu przywrócenie do życie już wiekowych kijaszków, Stradic i Titanium to lata 90, Beast też nie nowy, seria BX. Wyniki przeszły moje najśmielsze oczekiwania... Zwłaszcza styrany Stradic zyskał nowy blask i totalnie nową akcję, wciąż to klucha jakich mało ale na oryginalnych przelotkach miało się wrażenie że leci na ryj pod ich ciężarem. Teraz miodzio.... Robota miała poniekąd znamiona sentymentalne, odnowić, pooglądać, nacieszyć się i odstawić na zasłużoną emeryturę za szafę. Ale śmiało mogę powiedzieć, że jeszcze nie raz wrócę do kijaszków. "Bolec" bez lakieru i na minimach zaskakuje nie mniej pozytywnie, pstrągowy uniwersał jakich mało. I podoba mi się chociaż romskiej krwi u mnie na lekarstwo... [emoji14]Titanium to jeden z moich pierwszych kijaszków, z czasów studenckich, łowił chyba wszystko od pstrągów po bolenie i sandacze. Trochę brakuje mi specyficznego lakieru ale jego stan faktycznie nie dawał szans na pozostawienie. Teraz zupełnie nowy design, muszę się jeszcze przyzwyczaić... No i na koniec, Tomek, szacun raz jeszcze!!!! Dzięki. PzdrMarcinCała przyjemność po mojej stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Musisz pytać stwórcy bo mnie te nazwy zbytnio się mieszają Chciałem coś pod złote wstawki i ciemny korek... Tworcy sie spytam, do stworcy to dla mnie zbyt wysokie progi, zreszta az tak mi sie do niego nie spieszy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Powoli do przodu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nawet dostojnie to ''cygaro'' wygląda na dolniku ,na pewno dobrze ''wyważa'' wędzisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jeszcze nie wiem czy tak zostanie ... zobaczę jak położę omotke przed uchwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jeszcze nie wiem czy tak zostanie ... zobaczę jak położę omotke przed uchwytemTomek można jeszcze troszkę wyrównać ten reargrip lub nawet troszkę go skrócić , ale kijek wygląda zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Chce aby po dodaniu omotek oba elementy były równej długości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Nowe dziecko.... przyszło na świat dzisiaj na ranem Punkt wyważeniaDocelowo z Daiwa ignis 2500 Udało się zestroic kolorki nawet trochę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Blank Matagi tr80 - myślałem o nim już długo. Zdecydowałem się podczas black Friday w BRC...Reszta klamotów (torzite tytany od 16 do 3, uchwyt skss korek itd itp) tez z BRC czekam jeszcze tylko ja ostatni element układanki Piękny insert od Ark70.... jest poprostu piękny .... Czekam na lepsze światło dzienne i zrobieblepsze foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) A gdzie omotka przed spigotem... ? Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Paavo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Ogólnie fajnie, ale jak dla mnie (moje subiektywne stwierdzenie) za dużo kolorów, insert nie pasuje do reszty, i te dwa kolory omotek.... Edytowane 18 Grudnia 2015 przez SandaczSudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi