Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że patyki moje to i na forum muszę niniejszym napisać i podziękować, co czynię...

Tomek, szacun za robotę, pomysły i wykonanie. Jak dodam do tego, że tempo i kontakt pierwsza klasa, to coś czuje, że od patyków się nie opędzisz... ;)

Jak koledzy pewnie zauważyli, akcja w wykonaniu Tomka miała na celu przywrócenie do życie już wiekowych kijaszków, Stradic i Titanium to lata 90, Beast też nie nowy, seria BX.

Wyniki przeszły moje najśmielsze oczekiwania... :) Zwłaszcza styrany Stradic zyskał nowy blask i totalnie nową akcję, wciąż to klucha jakich mało ale na oryginalnych przelotkach miało się wrażenie że leci na ryj pod ich ciężarem. Teraz miodzio.... :) Robota miała poniekąd znamiona sentymentalne, odnowić, pooglądać, nacieszyć się i odstawić na zasłużoną emeryturę za szafę. Ale śmiało mogę powiedzieć, że jeszcze nie raz wrócę do kijaszków. "Bolec" bez lakieru i na minimach zaskakuje nie mniej pozytywnie, pstrągowy uniwersał jakich mało. I podoba mi się chociaż romskiej krwi u mnie na lekarstwo... :P

Titanium to jeden z moich pierwszych kijaszków, z czasów studenckich, łowił chyba wszystko od pstrągów po bolenie i sandacze. Trochę brakuje mi specyficznego lakieru ale jego stan faktycznie nie dawał szans na pozostawienie. Teraz zupełnie nowy design, muszę się jeszcze przyzwyczaić... :)

No i na koniec, Tomek, szacun raz jeszcze!!!! Dzięki.

Pzdr

Marcin

Edytowane przez kon
  • Like 1

Jako, że patyki moje to i na forum muszę niniejszym napisać i podziękować, co czynię...

Tomek, szacun za robotę, pomysły i wykonanie. Jak dodam do tego, że tempo i kontakt pierwsza klasa, to coś czuje, że od patyków się nie opędzisz... ;)

Jak koledzy pewnie zauważyli, akcja w wykonaniu Tomka miała na celu przywrócenie do życie już wiekowych kijaszków, Stradic i Titanium to lata 90, Beast też nie nowy, seria BX.

Wyniki przeszły moje najśmielsze oczekiwania... :) Zwłaszcza styrany Stradic zyskał nowy blask i totalnie nową akcję, wciąż to klucha jakich mało ale na oryginalnych przelotkach miało się wrażenie że leci na ryj pod ich ciężarem. Teraz miodzio.... :) Robota miała poniekąd znamiona sentymentalne, odnowić, pooglądać, nacieszyć się i odstawić na zasłużoną emeryturę za szafę. Ale śmiało mogę powiedzieć, że jeszcze nie raz wrócę do kijaszków. "Bolec" bez lakieru i na minimach zaskakuje nie mniej pozytywnie, pstrągowy uniwersał jakich mało. I podoba mi się chociaż romskiej krwi u mnie na lekarstwo... [emoji14]

Titanium to jeden z moich pierwszych kijaszków, z czasów studenckich, łowił chyba wszystko od pstrągów po bolenie i sandacze. Trochę brakuje mi specyficznego lakieru ale jego stan faktycznie nie dawał szans na pozostawienie. Teraz zupełnie nowy design, muszę się jeszcze przyzwyczaić... :)

No i na koniec, Tomek, szacun raz jeszcze!!!! Dzięki.

Pzdr

Marcin

Cała przyjemność po mojej stronie :)
  • Like 1

Blank Matagi tr80 - myślałem o nim już długo.

Zdecydowałem się podczas black Friday w BRC...

Reszta klamotów (torzite tytany od 16 do 3, uchwyt skss korek itd itp) tez z BRC czekam jeszcze tylko ja ostatni element układanki :(

Piękny insert od Ark70.... jest poprostu piękny ....

Czekam na lepsze światło dzienne i zrobieblepsze foty

• Like 1