zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Ogólnie fajnie, ale jak dla mnie (moje subiektywne stwierdzenie) za dużo kolorów, insert nie pasuje do reszty, i te dwa kolory omotek....Insert jest w kolorze złota tak jak i omotki oraz pierścionki ... kolor srebrny nawiązuje do kolorów ramek przelotek naklejki z opisem i koloru daiwy ... ale wiadomo gusta guściki Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Fajne te nowe wykałaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zrób koniecznie omotkę na części męskiej w miejscu mocowania czy też wklejenia spigotu , to bardzo wrażliwe miejsce . Bez omotki nawet nie testuj wędki bo może być bardzo przykra niespodzianka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Zrób koniecznie omotkę na części męskiej w miejscu mocowania czy też wklejenia spigotu , to bardzo wrażliwe miejsce . Bez omotki nawet nie testuj wędki bo może być bardzo przykra niespodziankaJuz czeka na swoją kolejkę do suszarki spowrotem .... kurde nie wiem jak to przeoczyłem ... dzięki panowie za zwrócenie uwagi zwłaszcza Paavo Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Juz czeka na swoją kolejkę do suszarki spowrotem .... kurde nie wiem jak to przeoczyłem ... dzięki panowie za zwrócenie uwagi zwłaszcza PaavoJak się robi cały czas blanki na złączu Put-Over to można przeoczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Święta prawda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 W przypadku Matagi nie ma ryzyka rozszczypania blanku na złączu, wszystkie złącza są dowijane poprzecznym oplotem, widać to nawet na zdjęciu Omotka jest bardziej elastyczna od dowiniętej tkaniny i konstrukcyjnie wiele nie wniesie, ale estetyka i przyjęte kanony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Dla spokoju zrobiłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tomasz eS, on 18 Dec 2015 - 16:16, said:Dla spokoju zrobiłem...Nie tylko dla spokoju, teraz będzie profi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Juz czeka na swoją kolejkę do suszarki spowrotem .... kurde nie wiem jak to przeoczyłem ... dzięki panowie za zwrócenie uwagi zwłaszcza PaavoTomek przed świąteczna ''gorączka'' to kiepski moment na kręcenie kiji...teraz na topie uszka,pierniki i inne marecepany... zwłaszcza jak ''pracownia'' jest w kuchni . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jak juz kiedyś pisałem ... blisko po zimnego browara hehe Pracuje nad wygospodarowaniem pomieszczenia do tego celu .... ale jest ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Juz jest.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Cast na blanku dragona .Oskrobany ... pianka plus uchwyt fuji ...Inne przelotki ... Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Acha i generalnie chciałem przypomnieć ze jeżeli ktoś by miał coś do przezbrojenia starego nieużywanego i zapomnianego i chciał by temu dać nowe życie zapraszam.... z chęci się tym zajmę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Generalnie w sprawie przeróbek proponował bym kontakt telefoniczny ... Konsultacje pod numerem 609384158 Zapraszam Jak nie odbieram oddzwonie. Można puścić sygnał - zadzwonię Etc . Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Tam kiedys Tomek szukales korka aglomerowanego juz poklejonego, jak jeszcze szukasz to na ebay jest http://www.ebay.co.uk/itm/2-AGGLOMERATED-CORK-STICKS-HANDLE-GRIPS-7-5-X1-1-8-LARGE-GRAIN-BORE-1-4-/221219854147?hash=item3381bb1743:g:5eAAAMXQQQhRe~Oz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Acha i generalnie chciałem przypomnieć ze jeżeli ktoś by miał coś do przezbrojenia starego nieużywanego i zapomnianego i chciał by temu dać nowe życie zapraszam.... z chęci się tym zajmęJak będą jakieś fundusze to się zgłosze o doradztwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 W oczekiwaniu na nowy blank matagi dzięki uprzejmości kolegi z jb.pl mam co robić Pod uchwytem sosna ... pianko-korek i 5 przelotek na długości 2 metry... re-make Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 hmm... taki ukryty insercik nie ?hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ,można tak powiedzieć.... W sumie lepsze to od rolki z papieru toaletowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 albo sznurka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 albo sznurka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Drzewo geste, dobrze przewodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Na takiej długości, pod całym uchwytem jeśli kiedyś było u wodopoju to pewnie od razu blank do naprawy / wzmocnienia trafiłeś Człowiek-demolka normalnie Żona na pewno szczęśliwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ta szczęśliwa ... akurat się udało bo dzisiaj jestem bohaterem w swoim domu i wymieniam podłogę to nawet nie zauważyła Sosna pod całym uchwytem ... jednolita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi