Skocz do zawartości

B4F by Tomasz eS

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie fajnie, ale jak dla mnie (moje subiektywne stwierdzenie) za dużo kolorów, insert nie pasuje do reszty, i te dwa kolory omotek....

Insert jest w kolorze złota tak jak i omotki oraz pierścionki ... kolor srebrny nawiązuje do kolorów ramek przelotek naklejki z opisem i koloru daiwy ... ale wiadomo gusta guściki :D Edytowane przez Tomasz eS
  • Like 1

Zrób koniecznie omotkę na części męskiej w miejscu mocowania czy też wklejenia spigotu , to bardzo wrażliwe miejsce . Bez omotki nawet nie testuj wędki bo może być bardzo przykra niespodzianka

Juz czeka na swoją kolejkę do suszarki spowrotem .... kurde nie wiem jak to przeoczyłem ... dzięki panowie za zwrócenie uwagi zwłaszcza Paavo Edytowane przez Tomasz eS

W przypadku Matagi nie ma ryzyka rozszczypania blanku na złączu, wszystkie złącza są dowijane poprzecznym oplotem, widać to nawet na zdjęciu ;)

Omotka jest bardziej elastyczna od dowiniętej tkaniny i konstrukcyjnie wiele nie wniesie, ale estetyka i przyjęte kanony :ph34r:

• Like 1

Juz czeka na swoją kolejkę do suszarki spowrotem .... kurde nie wiem jak to przeoczyłem ... dzięki panowie za zwrócenie uwagi zwłaszcza Paavo

Tomek przed świąteczna ''gorączka'' to kiepski moment na kręcenie kiji...teraz na topie uszka,pierniki i inne marecepany... zwłaszcza jak ''pracownia'' jest w kuchni :D .

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Generalnie w sprawie przeróbek proponował bym kontakt telefoniczny ...

Konsultacje pod numerem

609384158

Zapraszam :)

Jak nie odbieram oddzwonie.

Można puścić sygnał - zadzwonię

Etc .

Edytowane przez Tomasz eS

• 4 tygodnie później...